Cryolipolyse

het op natuurlijke wijze opruimen van lichaamsvet

 
 Plan hier uw cryolipolyse in onder het kopje figuurcorrectie

cryolipolyse

1. Je lichaamsbouw, levensstijl of zwaartekracht... Wat de oorzaak ook is, iedereen heeft last van hardnekkig vet dat niet verminderd door sporten of dieten.

cryolipolyse

2. Deze ongewenste stulpen bevatten cetcellen die resistent zijn tegen dieten en sporten maar niet bestand tegen cryolipolyse.

cryolipolyse

3. Met cryolipolyse worden door gecontroleerde koeling deze hardnekkige vetcellen gekristalliseerd. 

cryolipolyse 

4. Gekristalliseerde vetcellen sterven af en worden geleidelijk door het lichaam zelf afgevoerd.

 cryolipolyse

5. In de volgende weken hergroeperen de resterende vetcellen zich, waardoor de vetlaag zich verkleind.

 cryolipolyse

6. Na gemiddeld 8 weken* begint u het eindresultaat te zien. De vetcellen die verwijderd zijn komen niet meer terug.

*resultaten verschillen per persoon.

Bij de methode Cryolipolyse worden vetcellen door een behandeling met kou aangepakt. Er is geen operatie of verdoving voor nodig: veilig, pijnloos en betrouwbaar. 

De Cryolipolyse methode is per toeval ontdekt tijdens een onderzoek waarbij het effect van kou op cellen in het lichaam werd getest.
Vetcellen reageren heviger op kou dan spier-, zenuw- of orgaancellen. Vetcellen kristalliseren al bij 4 graden Celsius.

Werkwijze:
Net als dat je een icepack gebruikt om overbelaste spieren en gewrichten te koelen, werkt coolsculpting op basis van Cryolipolyse. Gecontroleerd worden de vetcellen in een behandeling gekoeld tot ze kristalliseren. Het lichaam voert de gekristalliseerde vetcellen vervolgens geleidelijk af in de weken daarop via de natuurlijke weg. Cryolipolyse is gericht op specifieke lichaamsplaatsen die slanker moeten worden. 

Behandeling:
Eerst voeren we een geheel vrijblijvend intakegesprek en daarbij maken we een voorstel voor een persoonlijk behandelplan. Daarna kan een afspraak voor behandeling worden ingepland. 

Je zit in een comfortabele stoel. We tekenen af op het lichaam waar de applicator komt tijdens de behandeling. De huid en de onderliggende vetlaag worden in het apparaat gezogen door middel van vaccuüm en vervolgens start de koeling van de vetcellen. De Cryolipolyse behandeling duurt afhankelijk van het aantal te behandelen zones tussen de 35 en 60 minuten. Tijdens de behandeling kan je een tijdschrift lezen en/of muziek luisteren.

Resultaat is niet direct te zien helaas. Hiervoor moet je enkele weken wachten. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om de gekristalliseerde vetcellen op een natuurlijke wijze (nieren/urine) af te voeren.
De behandeling is veilig, pijnloos en betrouwbaar. Je kunt na de behandeling vrijwel direct je dagelijkse taken weer oppakken.

Het eindresultaat is pas te zien na enkele maanden en meerdere behandelingen. Een vetvermindering van 25 tot 35% en een slanker lichaam!

  1. gratis intakegesprek
  2. "bevriezen" vetcellen
  3. activatie vetafbraak
  4. afvoeren vetcellen via urine
  5. slanker lichaam!

Tijdelijke bijwerkingen:
Je kunt plaatselijk gevoelloosheid ervaren, blauwe plekken krijgen, een beursgevoel hebben en de behandelde plekken kunnen lokaal rood of blauw worden. 

Na verloop van tijd verdwijnen deze bijwerkingen vanzelf weer. Nazorg is uiteraard ook onderdeel van de behandeling. Neem bij twijfel contact met ons op!

cryolypolise voor en na

 

 

   1x 2x  3x 
 1 zone  € 175,-  € 350,-  € 450,-
 2 zones  € 350,-  € 675,-  € 800,-

Recensie:
In een paar weken 7 mm minder onderhuidsbuik vet, van 50 mm naar 43 mm en met maar 1 cryolipolyse behandeling. Het werkt echt! groetjes Anoniem