Pilates/Pilago

Al onze docenten zijn gecertificeerd.

Bij Pilago zien wij de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht (chi), waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen. Hierdoor resulteren de groepslessen in een sterk, soepel en goed gecoördineerd lichaam met een weldadig effect op de geest. Lichaamshouding en core conditie (buikspierkracht) zullen verbeterd worden, spiertonus en spieruithoudingsvermogen zullen toenemen, zo ook de lichaamsbewustheid. Stress, rugklachten en het risico op blessures zal verminderen door het regelmatig te beoefenen

Inschrijven? Download het inschrijfformulier.

Lessen Beschrijving
PILAGO INTENSIEF
Pilates

Door Vinyasa yoga en power pilates te combineren hebben we een sterkle combinatie gemaakt om je spierkorset te versterken.
Tevens werkt het ook spier verlengend om de spieren lang en sterk te maken. Het heeft ook een weldadig effect op de geest.

Wij vinden het belangrijk om je te helpen het beste uit jezelf te halen door je persoonlijk in de gaten te houden.
We willen in kwaliteit werken en op alle vlakken kunnen helpen,

 

PILAGO
Pilates/Pilago

Pilates lessen met big balls, small balls, toning balls, thera bands.
Met deze attributen zorgen we dat je alles uit je oefening haalt om je bewust te maken wat je lichaam kan
ook deze oefeningen maken je spieren lang en sterk! Het heeft ook een weldadig effect op de geest.

 

Zwangerschaps pilago
Zwangerschapspilates

Speciaal voor de zwangeren. Deze mogen integreren in de Pilago lessen van dinsdagavond en vrijdagochtend!

Het is een goede methode om aan bekkeninstabiliteit te werken, vroeg in de zwangerschap. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen. Hierdoor resulteert Pilates in een sterk, soepel en goed gecoördineerd lichaam met een weldadig effect op de geest.

Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: (Power)Yoga/Pilates, Yin Yoga, Do-in (yoga) en Hatha Yoga en pilago/pilates. Ook spirituele therapieen tegen Trauma's zoals (I.E.T. Therapie, Brainspotten en Access bars therapie), gewichtsconsulten en vele soorten massages.