Golden-age reiki

Dance, Yoga, Pilates, Massages en Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Oefen- en kennismakingsavond Kijk in het reserverings systeem wanneer het is, onder het kopje workshops. Kosten € 5,-. Aanvang 20.00 uur op de avonden en 14.00 op de middagen.

 

Prijs € 135,-
Duur 10.00 - 16.00 uur

Bij Golden-age reiki krijg je meer symbolen om mee te werken.

De symbolen welke wij kennen komen uit het Tantrisme, Boeddhisme en de Gi-Gong. Mikao Usui heeft ze overgenomen en in zijn systeem neergezet. De symbolen zijn niet van de Alliantie; de symbolen komen voor in meerdere culturen en zijn gemeengoed voor iedereen.

Met de symbolen kun je de energie sturen en bepaalde processen op gang brengen. De kracht zit achter het symbool. Een foto kan ook een kracht oproepen terwijl de foto niets anders is dan een hoeveelheid inkt in een bepaalde volgorde. De kracht die de foto oproept zit niet in die foto zelf.

Tijdens het behandelen kan je de symbolen visualiseren. Je kunt ze tekenen met je tong tegen het gehemelte en vervolgens inblazen. Je kunt het symbool in de auralaag tekenen daar waar je hem wilt hebben, of in masseren op het fysieke lichaam.
Tevens krijg je 2 licht inwijdingen.

Goudlicht: Een zeer zachte helende energie. Geweldig bij het werken met vergeving, loslaten van boosheid en angst. Verder wekt het hoop en moed op voor een nieuw begin. 

Liefdeslicht: Het heeft een helend effect op hartepijn. Gereedschappen gemaakt met de "liefdeslicht" energie (een specifieke liefde frequentie) is vooral goed voor het opladen van water. De energie maakt het water "dun" en wordt daardoor makkelijker geabsorbeerd door de cellen. Men kan ook een zachtere huid krijgen bij gebruik van het behandelde water.
Liefdeslicht gereedschap is ook zeer geschikt om te dragen.

De kosten: € 90,- dit is inclusief reader, koffie, thee en iets lekkers. Exclusief lunch.

Aanmelden? Download het inschrijfformulier.

Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: (Power)Yoga/Pilates, Yin Yoga, Do-in (yoga) en Hatha Yoga en pilago/pilates. Ook spirituele therapieen tegen Trauma's zoals (I.E.T. Therapie, Brainspotten en Access bars therapie), gewichtsconsulten en vele soorten massages.