Quan Yin

Dance, Yoga, Pilates, Massages en Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Quan YinQuan Yin is een zeer oud genezingssysteem dat eerder alleen voor ver gevorderde spirituele leraren toegankelijk was en gebruikt werd. Doordat energetische veranderingen momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een geneeswijze die versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades.

Quan Yin is in 1992 doorgegeven via de opgestegen Dame Meester Quan Yin om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Zij is een lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Quan Yin is een vijfde dimensie systeem, hetgeen inhoudt dat het direct komt van de hoogste bron en doorwerkt op alle niveaus van bewustzijn. Hierdoor kan zeer krachtige en diepgaande genezing ontstaan. Ook wordt met dit systeem karma verwerkt en opgelost.

Quan Yin training is een eendaagse workshop. Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten van healing, gebruikmakende van heilige geometrie, ademhaling en affirmaties.

Tijdens de workshop ontvang je een lesboek en certificaat. Na de workshop en als je de meditatie/activatie 11 dagen hebt gedaan, mag je behandelingen aan anderen geven (zowel contact als afstandsbehandelingen).

De kosten voor deze workshop zijn € 90,-. 

Aanmelden? Download het inschrijfformulier.

Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: (Power)Yoga/Pilates, Yin Yoga, Do-in (yoga) en Hatha Yoga en pilago/pilates. Ook spirituele therapieen tegen Trauma's zoals (I.E.T. Therapie, Brainspotten en Access bars therapie), gewichtsconsulten en vele soorten massages.