Shambhala

Dance, Yoga, Pilates, Massages en Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Oefen- en kennismakingsavond: Kijk in het reserveringssysteem onder het kopje workshops voor de datum. Kosten € 5,- Aanvang 20.00 uur op de avonden en 14.00 op de middagen.
Walplantsoen 14, Wijk bij Duurstede

 

 

shambhalaShambhala betekent onvoorwaardelijke liefde. Het is niet alleen een manier van genezen, het is vooral een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

Shambhala energie leidt tot ontwikkeling en transformatie en je komt op een hoger trillingsniveau en energiegebied.

Shambhala energie is gemakkelijk te leren. Er wordt tijdens de vier graden van inwijding gebruik gemaakt van de symbolen van het Usui-systeem. De inwijding betaat steeds uit een dagdeel. Het is verstandig om eerst een Reiki II afstemming te hebben gehad. Dit is echter niet noodzakelijk. Volg je gevoel hierin.

De eerste graad houdt in dat jij jezelf en anderen kan behandelen door handoplegging.

De tweede graad geeft je de mogelijkheid energie op afstand te sturen. De manier van energie op afstand sturen en het gebruik van de symbolen is eenvoudiger.

De derde graad omvat meer symbolen en staat je toe om in te wijden in de eerste graad.

De vierde graad is de mastergraad. Je ontvangt 352 symbolen bij de inwijdingen. Deze worden in je energieveld gebracht en ze zullen verschijnen op het moment dat jij ze nodig hebt. Je hoeft ze dus niet te onthouden.

Heb je Reiki 1 dan zijn de kosten voor de eerste, tweede en derde graad € 80,- per graad. De vierde graad kost € 100,-.

Aanmelden? Download het inschrijfformulier.

Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: (Power)Yoga/Pilates, Yin Yoga, Do-in (yoga) en Hatha Yoga en pilago/pilates. Ook spirituele therapieen tegen Trauma's zoals (I.E.T. Therapie, Brainspotten en Access bars therapie), gewichtsconsulten en vele soorten massages.