Ayurvedische Abhyanga massage

Echter hontspannende abhyanga massageWat is Abhayanga massage?

Deze massage is zeer ontspannend. Het heet ook wel een Ayurvedische warme olie massage. Tijdens de massage, masseren wij met een grote hoeveelheid warme massageolie waardoor je heerlijk ontspant. De combinatie van harmoniserende olie en de zachte vloeiend en ritmische massage zorgt voor een diep innerlijk evenwicht.  Abhyanga betekent “liefdevolle handen“. lichaam en geest smelten bij een Ayurvedische Abhyanga massage  samen. 

Ayurvedische Abhyanga massage brengt het hele lichaam in balans. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op onze aura en chakra’s. De massage brengt je meer vitale energie en helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt deze massage bij het losmaken van emotionele blokkades en maakt je zacht en sensitief.

De massage die op verschillende niveau’s werkt.

Het is heerlijk ontspannend, kan energiegevend of juist kalmerend zijn en brengt lichaam en geest op een zachte manier in balans. De abhyanga is een volledige massage die de gezondheid op vele manieren ondersteunt, Hierdoor is een complete massage goed voor je immuniteit, versterkt het zenuwstelsel, voedt de weefsels, stimuleert het lichaam bij het opruimen van afvalstoffen en heeft een pijnstillende werking bij onder andere reuma, artritis of spierpijn.

Er wordt gebruik gemaakt van zuivere biologische olie van Bashya.

De Abhyanga massage duurt 60 min.