Bedrijfsyoga

Yoga op de werkvloer

Yoga voor op het werk voor betere prestaties

Zijn er veel rug en schouderklachten op het werk  of wil je graag meer Focus van je werknemers. Dan kun je bij mij terecht voor Yoga en Pilates lessen, we gaan aan deze punten werken zodat de klachten verminderen of misschien zelfs helemaal verdwijnen. Dit kan op onze locatie of bij jullie op het bedrijf.

Aandacht voor je lichaam en ademhaling heeft invloed op je denken en op je werk.

Yoga workshop 

Een niet zweverige yoga workshop kan gegeven worden als onderbreking tijdens een vergadersessie of als onderdeel van een team-, studie- of personeelsdag. Het uitgangspunt is in beweging zijn, plezier hebben en in- en ontspanning tussendoor; Om een idee te krijgen wat de mogelijkheden Bedrijfsyoga zie onderstaande thema’s.  Mocht dit niet iets zijn dan kan een yogales op maat worden gemaakt. Neem voor een offerte contact op met Christel tel 06-22684380

 

Inspiratie voor de Yogales

Samenwerking:

Deze yoga les focust zich op samenwerking. Hoe goed is de band tussen teamleden en hoe werken jullie samen? Via yogahoudingen ontdek en ervaar je de connectie met collega’s. Serieus of juist met een knipoog… Laat je verrassen, versterk jullie band en word samen nog succesvoller.

Energie:

De yoga energie les is bedoeld om je batterij weer op te laden. Door middel van yoga boost je je energieniveau.

Uitlijning:

Tijdens deze yoga les leer je volledig in je lichamelijke kracht te staan, zodat je jezelf, en jouw organisatie, goed en gebalanceerd kunt vertegenwoordigen.

Rust:

Werkelijke stilte (en rust) ervaren is lastig. Helemaal in een werkomgeving of tijdens een vergadersessie. Terwijl stilte wel heel veel kan brengen. En heeft het alleen met het aan- of uitschakelen van geluid te maken, of betekent stilte ook iets anders? In deze yoga les leer je kalmer te worden en je gedachten op een rijtje te zetten. Het helpt je ook meer in het hier en nu te leven.

Online € 70,- (50 min)
Op jouw locatie € 175,- (75 min)
Genoemde prijzen zijn excl. reiskosten € 0,50 per km

You cannot copy content of this page