I.E.T. /Reiki Cursus

Ben jij ook een lichtwerker of voel je ook de enorme behoefte om mensen te helpen? Dan hoor jij ook ‘de innerlijke roep’ die je niet kan negeren. Deze innerlijke roep is er om je aan te sporen om te stoppen met je materiële dromen en aan het werk te gaan met de heling van de aarde en de mensheid.

Integrated Energy Therapy® is een aangename en zeer krachtige nieuwe vorm van energetisch werk, waarmee klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau verholpen kunnen worden. Deze healing techniek is geïnspireerd door de engelen.

Reiki brengt je innerlijk zijn en je uiterlijk gedrag weer in harmonie met elkaar. Verder werkt het ontgiftend en kan je pijn verzachten. Reiki stimuleert je natuurlijke genezingsproces. Zelfs bij psychische problemen kan het ondersteunend werken.

Wil je je inschrijven? Volg dan deze link

Ik doe niet aan online inwijdingen. Dit omdat de kracht van de inwijding sterk afneemt en ook is de drang om er iets mee te doen heel klein.

Wat ik wel doe is je de cursus online leren en met FaceTime of Skype en dat je dan voor de inwijding naar mij toe komt. Na de inwijding zal ik nog een keer de behandeling met je doornemen en  moet jezelf een proef persoon meenemen.  We zullen dan samen alsnog de 1,5 meter handhaven! Lijkt je dit een optie? Schrijf je dan in