Integrated Energy Therapy

Iet behandeling bij Pilago

 

Wil jij ook mensen helpen vanuit je ziel?
Ben je ook als lichtwerker geboren?

Lichtwerkers zijn de personen die zich, voor hun geboorte, vrijwillig hebben opgegeven om deze planeet en haar bevolking te helpen. Overal zijn lichtwerkers aan het ontwaken door vage herinneringen waarom we hier zijn. Ben jij ook een lichtwerker of voel je ook de enorme behoefte om mensen te helpen? Dan hoor jij ook ‘de innerlijke roep’ die je niet kan negeren. Deze innerlijke roep is er om je aan te sporen om te stoppen met je materiële dromen en aan het werk te gaan met de heling van de aarde en de mensheid. Veel van jullie zullen merken dat je aangeboren spirituele gaven hebt. Deze gaven heb je vrijwillig op je genomen. Nu rekent de mensheid op ons allemaal!

Met de Integrated Energy Therapy® krijg we wat tools om je werk makkelijker te maken als licht werker.

Integrated Energy Therapy® is een aangename en zeer krachtige nieuwe vorm van energetisch werk, waarmee klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau verholpen wordt. Deze healing techniek is geïnspireerd door de engelen en vanuit Amerika door Stevan Thayer.

Na een prachtige inwijding zal je, samen met de engelen, blokkades verwijderen door aanraking op bepaalde plaatsen van het lichaam. Hier wordt helende energie naar toe gebracht. De cellulaire geheugen, waarin emoties en trauma’s opgeslagen liggen worden één voor één losgemaakt en de beperkende energiepatronen uit je verleden worden losgelaten. Daarvoor in de plaats komt positieve energie.

De missie van Integrated Energy Therapy® is: “De wereld te genezen hart voor hart”

Het doel van IET® is een eenvoudige en zachte manier aan te reiken om de levensstroom in het lichaam en het energieveld te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden zijn, op te ruimen. Tevens biedt het de mogelijkheid om je zielendoel (hartenwens) sneller tot leven te brengen en je weerstand om je zielendoel te beleven op te ruimen.

De belangrijkste emotionele oorzaken van blokkades zijn: schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging, “je moetjes”, hartenpijn en verraad, wrok en kwaadheid, stress en machteloosheid en angst.

Deze blokkades worden vervangen door hun positieve tegenhanger: onschuld, vertrouwen, spirituele trots, steun, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en veiligheid.

Bij elk cellulair geheugengebied hoort ook een engel die extra hulp  biedt tijdens de sessie.

De IET® opleiding bestaat uit 3 niveau’s: het basis, intermediate en gevorderde niveau. Daarna kent de IET® nog het Master Instructor niveau.

Integrated Energy Therapy® Basic

Tijdens de IET Basis leer je energieblokkades weg te nemen, die ontstaan zijn door trauma’s op fysiek en emotioneel niveau, en deze te vervangen met de positieve tegenhanger van deze emoties. Bijvoorbeeld vertrouwen voor wantrouwen en vrijheid voor alles wat je moet van jezelf en de wereld. Zodat het lichaam weer opzoek gaat naar balans en niet langer de emoties hoeft te onderdrukken.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Leren een engelen hartlink te maken met Aartsengel Ariel
 • Een inwijding en daarmee een afstemming van DNA-strengen 1 en 2 en afstemmen op de energiestralen van de helende engelen
 • Uitleg over het cellulair geheugen en de  integratie punten
 • Hoe een de  5-minuten bekrachtigings-sessie voor jezelf en voor anderen kunt toepassen
 • Leren hoe je een basis IET sessie voor jezelf en voor anderen kunt toepassen om fysieke en emotionele problemen op te lossen
 • Een afstands healing kunnen geven.

Prijs Privé € 189,-
Prijs Groep € 139,-

Integrated Energy Therapy® Intermediate

Tijdens de IET Intermediate ga je op een dieper niveau aan de slag met de IET. Je leert om te werken aan karmische blokkades, belemmerende gedachten en overtuigingen in het menselijk energieveld en in het cellulair geheugen.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Uitleg van het energieveld zoals dat bij IET wordt gebruikt.
 • Een inwijding en daarmee een afstemming van de DNA-strengen 3 en 4 (deels) en op de energiestralen van de helende engelen.
 • Leren verwijderen van diepliggende karmische patronen, emoties en overtuigingen uit het celbewustzijn van de aura.
 • Oefenen van de intermediate behandeling.
 • Behandelen van elkaar om op deze manier te ervaren hoe fysieke, emotionele, mentale en karmische blokkades opgeheven kunnen worden.

Prijs Privé € 219,-
Prijs Groep € 169,-

Integrated Energy Therapy® Advanced

Tijdens de IET Advanced leer je zeer krachtige technieken die jouw leven (of dat van anderen) in een stroomversnelling brengen, zodat je je Zieledoel, levensdoel of -missie meer kunt gaan leven.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

 • Uitleg over het zielendoel (hartenwens) en hoe dit sneller tot leven te brengen.
 • Vooruitzien op je zielendoel: je eigen visiebord creëren zodat je zielendoel helder wordt.
 • Een inwijding en daarmee afstemming van de DNA strengen 4 (deels) en 5 en de energiestralen van de helende engelen.
 • Je zielenster schoonmaken (soulstar clearing).
 • Uitleg over de “hartgolf”, ‘hartnet’, ‘visiebord’ en ‘hartstraal’ technieken om je zielendoel te activeren voor jezelf en voor anderen.

Prijs Privé € 249,-
Prijs groep € 199,-

Wil je ook deze tools om je te helpen?
Stuur dan een mail naar christel@pilago.nl
of schrijf je in voor een 1 op 1 cursus.
Dan kijken we samen wanneer het je uitkomt.