Massage 90 min

Ik ga je laten voelen door massage hoe je weer contact kan maken met je lichaam dus niet vanuit je denken. We zijn onze lichamen en ons zielscontact kwijt, dit geeft, als je er lang mee worstelt, veel pijn zowel fysiek als mentaal.

Je lichaam geeft regelmatig seintjes dat er iets fout gaat, tegenwoordig gaan we naar de huisarts en vragen om medicatie en luisteren we niet meer naar de seintjes.

Let op: ik zeg niet dat je niet naar de huisarts moet gaan! 

Maar zou het niet fijn zijn als je leert voelen wat je nodig hebt. Dat je niet in je hoofd hoeft te vluchten, maar gewoon jezelf kan en mag zijn in je volle glorie. Dat je kan voelen dat je een prachtige mooie ziel bent. Dat je van jezelf mag houden ondanks dat je anders bent. Of kijk eens goed naar jezelf ben je eigenlijk wel anders?

Het kan ook zijn dat er oude trauma’s zijn die je in je lichaam hebt opgesloten. Dit kan zich uiten door je niet veilig te voelen in de wereld zoals die nu is. De enige manier om dat stukje te helen, is om het te voelen en naar je bewustzijn te brengen. Alles wat je naar je bewustzijn brengt, kan je veranderen. Alles wat je niet ziet en voelt, blijft woekeren onder je huid en zorgt voor pijn zowel fysiek als mentaal. En dat wil je niet toch.

De verschillende methodes:

   • Massage
   • Brainspotten
   • Craniosacraal therapie
   • Reiki
   • Lightarian reiki
   • I.E.T
   • Familieopstellingen  (deze is met Esther)

Review

Ben je op zoek naar iemand die je masseert en op intuïtie voelt wat nodig is voor je lichaam? Dan ben je op zoek naar Christel! Ik kom nu vanaf juli vorig jaar met enige regelmaat. Gestart met 2x per week vanwege een auto ongeluk en later 1x per week. Ik hoef nooit iets te zeggen, Christel weet precies wat mijn lichaam nodig heeft. Mijn knieën zitten al meer dan 20 jaar vol met vocht, na een behandeling van Christel voelen ze weer soepel en minder pijnlijk. Ik kan nu moeiteloos trappen lopen en mijn nek is aanzienlijk flexibeler geworden. Dank lieve Christel🙏🙏🙏 ik ben je eeuwig dankbaar🙏🙏🙏❤️ Wietske

 

  • Soms ben ik zo onafhankelijk.
   Dat ik vergeet naar mezelf te luisteren.Loesje

You cannot copy content of this page

%d bloggers liken dit: