Massage voor het sterven

Een voetmassage tijdens stervensbegeleiding biedt een diepe ondersteuning waardoor het natuurlijke verloop van het leven en het sterven gemakkelijker, vloeiender en meer ontspannen zal zijn.

 

 

Sterven is een van de fases in je leven waar je niet omheen kan. Op het moment dat je weet dat jou moment er gauw aan komt veranderd er veel in je leven. Zeker als je het angstig tegemoet treedt wordt het een zware strijd en is het fijn om met iemand erover te kunnen praten tijdens een rustgevende voetmassage. Veel mensen zijn bang omdat je een onzekere tijd tegemoet treedt en niet weet wat het inhoud en hoe het zal zijn. Dat kan ik je ook niet vertellen maar ik kan er voor je zijn voor de volle 100%. Mijn Holistische kennis en mijn heldervoelend-heid wil ik met je delen waardoor er een acceptatie ontstaat en je het kan omarmen. 

Deze massage zal altijd bij jou gegeven worden, ik kom naar jou toe.

 

You cannot copy content of this page

%d bloggers liken dit: