Online Yoga

Gratis proefles
pilago-online

Waarom kiezen voor online Yoga?

Een keuze maken of online yoga wat voor jou is,
dat is heel persoonlijk.

online yoga, yogaZowel met yoga als pilates balanceer je al je spieren in kracht uit. Maar wat het meer geeft is eigenlijk het mooist. Je wordt er gelukkiger van. Je lichaam slaat zo vaak al de indrukken die je op de dag verzamelt op. Dit kan resulteren in een heel stijf lichaam met allerlei klachten. Door Yoga en pilates te beoefenen krijg je een soepel en sterk lichaam die al de emoties die je opgeslagen hebt in je lichaam los kan laten. Onze missie is dat je het volhoudt om aan jezelf te willen werken en dat het je plezier geeft, daarom hebben we lange en korte lessen gemaakt om je gemotiveerd te houden.

Nog meer voordelen:

  • je kunt de les doen in je eigen tijd;
  • je kunt altijd en overal de les doen waar je maar wilt;
  • online Yoga is goedkoper dan fysieke lessen;
  • thuis word je niet gestoord door andere mensen om je heen;
  • je bepaalt zelf waar je aan wilt werken door specifieke online lessen/cursussen te volgen;
  • je kunt de lessen vaker doen voor een beter resultaat;
  • je kunt de les op pauze zetten;
  • niemand ziet je yoga beoefenen vanuit huis. Dus als je het nog spannend vindt om een fysieke les te volgen, dan is online Yoga een hele goede optie.

Brahmacharya, online yoga studio, yoga


Welke lessen zijn er die je kan volgen:

Yin Yoga  zorgt er voor dat je meer ruimte krijgt in je bindweefsel. Hoe strakker je bindweefsel, hoe strakker je wordt in je geest. Je wilt in oplossingen kunnen denken en niet in hetzelfde denkpatroon blijven hangen zodat je er lichamelijke klachten er aan overhoud.
Yin-Do©Yoga  combineert de do-in en yin yoga en werkt aan je meridianen en aan je bindweefsel. De houdingen worden wat langer aangehouden dan bij de Hatha yoga om het bindweefsel van je spieren wat meer ruimte te geven.
Do-In Yoga Zorgt voor healing  in je onderbewuste denkpatronen die gerelateerd zijn aan de meridianen om je energie uit te balanceren. Deze series zijn goed om te doen om weer rustig en kalm verder te kunnen.
Hatha Yoga/Hatha-flow Yoga Deze lessen zijn gericht op de ademhaling, we gaan  bewust inspannen en ontspannen. Dit kan in een flow. Na de les zul je je heerlijk ontstresst voelen.
Reset©yoga Hier werken we aan triggerpoints in de yoga houdingen om je spieren te resetten zodat ze kunnen helen.
Meditatie/ Yoga Nidra Er zijn hier verschillende online Meditaties die je kan volgen. Daarnaast worden er ook  groepsmeditaties opgeven.
Pilates Pilago/Pilates lessen zijn erop gericht je houding te verbeteren, je schouders en je core te versterken, zodat je in het dagelijks leven geen/minder klachten hebt aan je bewegingsapparaat.

Ahimsa, online yoga studio, yogaBen je nog steeds nieuwsgierig?

Welke thema’s zijn er:

Seizoenen in hun element met de meridianen.
Spieren en hun functionaliteit
Yama’s en Niyama’s (achtvoudige pad van Patanjali)
Voor vrouwen in de overgang
Yogajuweeltjes (Kijk in de blog)
Alles over Chakra’s en hoe ze weer in de running te krijgen

Asteye, online yoga studio, yogaHeb je nog steeds interesse?

Schrijf je in met de button en krijg 14 dagen toegang tot een proefles met verschillende soorten lessen, Probeer de lessen te volgen en goed waar te nemen wat het met je doet. Ik garandeer je dat je Mind-set gauw veranderd. Dat willen we toch allemaal. Je goed voelen in je lichaam en een kalme geest hebben.

Een gratis proefles volgen

Satya, online yoga studio, yogaWat houdt je nog tegen om lid te worden?

Voor maar € 3,75  per week krijg je onbeperkt toegang tot mijn online yoga studio, met kwaliteit, professionaliteit en vakkennis. Ik maak ook op verzoek yoga lessen die je graag online erbij wilt hebben, mits het in ons kennisveld zit natuurlijk.

online yogaWordt ook lid van onze
online yoga studio!

Specialist in Yoga, Pilates en Massage

Je bent op je mooist als je jezelf durft te zijn! je bent op je mooist als je jezelf kan zijn