Welke lessen zijn er

Lessen die je lichamelijk en geestelijk op weg helpen,
we hebben privé, online en/of offline lessen

Christel Potasse
Ik ben Christel🥰

Yin Yoga  zorgt er voor dat je meer ruimte krijgt in je bindweefsel. Hoe strakker je bindweefsel, hoe strakker je wordt in je geest. Je wilt in oplossingen kunnen denken en niet in hetzelfde denkpatroon blijven hangen zodat. Door Yin yoga zal je minder lichamelijke klachten overhouden.
(Online en offline te volgen)

Yin-Do©Yoga  combineert de do-in en yin yoga en werkt aan je meridianen en aan je bindweefsel. De houdingen worden wat langer aangehouden dan bij de Hatha yoga om het bindweefsel van je spieren wat meer ruimte te kunnen geven.
(Online en offline te volgen)

Yoga bij Kanker Het is belangrijk dat je je hele lichaam behandelt en een gebalanceerd yoga programma volgt. De Yin-Do lessen zijn hier uiterst geschikt voor. Er is ook een mogelijkheid om privé met me te werken, anders kijk in het lesrooster dat je de les volgt van “Christel”
(Online en offline te volgen)

Yin-Yasa©Yoga is een combinatie van yin yoga en vinyasa yoga. Het rustige karakter van een yin les, gecombineerd met een flow. . Hierdoor is deze yogavorm zowel ontspannend als verwarmend.
(Online te volgen)

Yin-Reiki met de Yin yoga- en ademhalingsoefeningen werk je tijdens deze weekenden dieper in op je spiergeheugen, waardoor de stilstaande emoties worden verwerkt.
(Workshop wordt in de studio gegeven)

Yin en Opstellingen Tijdens een dag workshop gaan we met opstellingen, visualisaties, yin yoga en ademhaling  je in verbinding brengen met je lichaam en je geest om weer te kunnen voelen wie je echt bent.
(Workshop wordt in de studio gegeven)

Do-In Yoga Zorgt voor healing  in je onderbewuste denkpatronen die gerelateerd zijn aan de meridianen om je energie uit te balanceren. Deze series zijn goed om te doen. Ze zijn om weer rustig en kalm verder te kunnen.
(Online te volgen)

Hatha Yoga Deze lessen zijn gericht op de ademhaling, we gaan  bewust inspannen en ontspannen. Na de les zul je je heerlijk ontstrest voelen.
(Online en offline te volgen)

Hatha-flow Yoga Deze lessen zijn gericht op de ademhaling, je gaat  bewust inspannen en ontspannen. Dit in een flow. Na de les zul je je heerlijk ontstresst voelen.
(Online en offline te volgen)

Hatha Nidra Yoga Combinatie van Hatha- en Yoga Nidra
(Online te volgen)

Yoga Nidra/Meditatie Er zijn hier verschillende online Meditaties die je kan volgen. Daarnaast worden er ook  groepsmeditaties gegeven.
(Online en offline te volgen)

Pilates Pilago/Pilates lessen zijn erop gericht je houding te verbeteren, je schouders en je core te versterken, zodat je in het dagelijks leven geen/minder klachten hebt aan je bewegingsapparaat.
(Online en offline te volgen)

Prive yoga of pilates les. Een privé les (P.T. ) wordt er uitgebreid aandacht besteed aan waar jij behoefte hebt.
(Online (zoom) en offline te volgen)

Zwangerschaps pilates Houdingen worden aangepast om te zorgen dat je minder klachten hebt tijdens je zwangerschap.
(Offline te volgen)

Online abonnement afsluiten

On- & offline abonnement afsluiten


Yoga doe je om je gelukkiger te voelen:

  • Bij Yoga gaat het niet om de vorm van je lichaam, maar om de vorm van je leven.
  • Yoga wordt niet beoefend; yoga wordt geleefd.
  • Bij Yoga gaat het er niet om wie je bent geweest; yoga gaat om wie je wordt.
  • Yoga is gemaakt voor een hoger doel, en om het yoga te noemen, moet de essentie ervan worden gevoeld.