Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beltane Reiki dag; Feest van de liefde

30 april; 10:00 tot 17:00

€125
Liefde

In de westerse spirituele traditie wordt op 1 mei Beltane gevierd, het Keltisch begin van de zomer, het feest van licht en leven. Laat je inspireren door het ritme van de natuur tijdens deze workshop bij Pilago. 

Wat is Beltane?

Beltane is het Keltisch begin van de zomer, het is het feest van licht en leven, de tegenligger van Samhain. Beltane is een vuurfeest, waarbij vroeger vuren ontstoken werden voor vruchtbaarheid en reiniging als bescherming tegen ziekten. Beltane is ook het feest van de liefde. Tijdens Beltane werd met linten om een meipaal gedanst, ter ere van de vruchtbaarheid. Jonge stelletjes gingen in de nacht de velden en bossen in om de liefde te bedrijven, dit om de vruchtbaarheid over te dragen aan de velden en bossen. Dit is ook de tijd om te gaan zaaien, letterlijk en figuurlijk. Het moment om je liefde de wereld in te brengen, liefde voor je gezin, je werk of je tuin.   

Tijdens deze workshop gaan we kijken wat de liefde aan jou wil laten zien. En hoe jouw liefde voor jezelf, je geliefden en je werk zich wil manifesteren. In de yoga oefeningen ervaar je waar je vuur van aan gaat en waar je het nog meer ruimte kunt geven. Aan het einde van deze dag voel je je lichter, levendiger en vol met liefde. Je innerlijke vuur en passie is weer aangewakkerd.

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielsverlangen openbaren.

 

Je leert ook de magie van tuina punten van het hout element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van het hout element. Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Beltane

yoga, pilago, pilatesHout element is de energie van nieuwe groei, die het gras door de sneeuw duwt, de takken uit oud hout en bladeren geeft. Het doet dit zodat de natuur de voeding kan opnemen die het nodig heeft om tot bloei te komen. De vogels zijn ook druk met een partner vinden  Dus wat doet je Hout energie? Het gaat vooruit, het is een directe assertieve energie die geen excuses aanbiedt om dingen uit de weg te duwen. De houtmeridianen geven ons de energie om nieuwe ideeën te hebben, vooruit gaan, plannen hebben, om te veranderen wie we zijn en meer vanuit je hart te werken, assertief zijn, om beslissingen te nemen, visie hebben en hoop te hebben voor onze toekomst.

Extra Cadeau:

1. Beltane Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Beltane. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page