Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beltane workshop

1 mei, 2022; 10:00 tot 17:00

€125
Beltane workshop

Element Hout/Aarde

Opstellingen, Ademwerk en Yin-Do yoga ✨🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♀️

Beltane is het Keltisch begin van de zomer, het is het feest van licht en leven, de tegenligger van Samhain. Beltane is een vuurfeest, waarbij vroeger vuren ontstoken werden voor vruchtbaarheid en reiniging als bescherming tegen ziekten. Beltane is ook het feest van de liefde. Tijdens Beltane werd met linten om een meipaal gedanst, ter ere van de vruchtbaarheid. Jonge stelletjes gingen in de nacht de velden en bossen in om de liefde te bedrijven, dit om de vruchtbaarheid over te dragen aan de velden en bossen. Dit is ook de tijd om te gaan zaaien, letterlijk en figuurlijk. Het moment om je liefde de wereld in te brengen, liefde voor je gezin, je werk of je tuin.   

Tijdens deze workshop gaan we kijken wat de liefde aan jou wil laten zien in opstellingen. En hoe jouw liefde voor jezelf, je geliefden en je werk zich wil manifesteren. In de yoga oefeningen ervaar je waar je vuur van aan gaat en waar je het nog meer ruimte kunt geven. 

Aan het einde van deze dag voel je je lichter, levendiger en vol met liefde. Je innerlijke vuur en passie is weer aangewakkerd. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, te voelen en de diepte in te gaan.

– Opstellingen
– Visualisaties
– Meditatie
– Meridianen Yoga
– Yoga Nidra

De Yogasessies zijn gericht op het Hout/Aarde element

Hout element is de energie die nieuwe groei voortbrengt, die het nieuwe gras door de sneeuw duwt, de nieuwe takken uit oud hout, nieuwe bladeren geeft. Het doet dit zodat de natuur de voeding kan opnemen die het nodig heeft om tot bloei te komen Dus wat doet je Hout energie? Het gaat vooruit, een directe assertieve energie die geen excuses aanbiedt om dingen uit de weg te duwen. De houtmeridianen geven ons de energie om nieuwe ideeën te hebben, vooruit gaan, plannen hebben, om te veranderen wie we zijn, assertief zijn, om beslissingen te nemen, visie hebben en hoop te hebben voor onze toekomst.

Geef je hier op

Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

9:30 Aankomst met Thee/Koffie
10:00 Voorstelrondje, en de vraag wat wil je transformeren.
10:20 Meditatie en ademwerk
10:45 15 minuten pauze
11:00 Yin-Do met ademwerk
12:00 Lunch.
13:00 Opstellingen met uitleg
15:00 Thee
15:15 Opstellingen
16:30 Yoga nidra

Hits: 12

Gegevens

Datum:
1 mei, 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie