Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lekker voelen

5 mei; 19:00 tot 21:00

€15

Wij mensen zijn creatieve wezens, zoals we ons leven vormen. Sommige mensen lijkt het altijd voor de wind te gaan en bij anderen loopt het leven telkens vast.

Of het je lukt om in je flow te zijn, heeft meestal te maken met hoe je met gevoelens omgaat. Omgaan met je gevoelens is iets wat de meeste mensen hebben geleerd door hun ouders na te doen. Het lijkt wel alsof je het zomaar zou moeten kunnen.

Maar de realiteit is dat ieder gezin of familiesysteem zo zijn eigen taboes heeft als het gaat om emoties. In het ene gezin mag je niet boos op elkaar zijn, in het andere wordt verdriet laten zien bestempeld als een zwakte. Maar daar waar jij geleerd hebt bepaalde gevoelens niet toe te laten, daar blokkeert je levensenergie.

Gelukkig is het nooit te laat om alsnog goed met je gevoelens om te leren gaan. Deze avond gaan we daarom oefenen met het omgaan met gevoelens, ook die gevoelens die we eigenlijk niet zo graag laten zien of toelaten.

Wat doen onze spirituele proeverijen?

Deze proeverij gaat over omgaan met gelijkgestemde in waarheid. Vaak is innerlijke groei iets wat je zelf moet doen; toch zul je merken dat je grote spirituele doorbraken ondergaat door te oefenen in een groep. Het samenzijn met gelijkgestemden creëert steun en eenheid, dit geeft een groot effect op je ego, wat je alleen maar lastig kan bereiken. Edelmoedige emoties ontstaan en de onderlinge verbondenheid geven je weer een gevoel dat je ertoe doet.

Je docent is Esther

Geef je op ⬇️

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

You cannot copy content of this page