Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lammas; Feest van overvloed

30 juli; 10:00 tot 17:00

€125
Feest van overvloed en dankbaarheid

Lammas is het moment om dankbaar te zijn voor overvloed. Op 1 augustus begint in de Keltische kalender de herfst, het is de tijd dat de eerste oogst van het graan binnen is. Een tijd om dankbaar te zijn voor de overvloed van moeder aarde, ook in je eigen leven. Kom jij je ook laten inspireren door het ritme van de natuur tijdens deze mooie workshop bij Pilago? 

In augustus kun je voelen en ruiken dat de herfst er al is, maar toch ook nog genieten van de warmte van de zomer. Het is het moment om te genieten van de resultaten van je werk. Om even terug te kijken wat er te leren valt van het aflopende groeiseizoen en om de vruchten van je inspanningen te plukken. De elementen vuur en aarde komen bij elkaar.  Het is een tijd van warmte en aardsheid, dankbaarheid en overvloed.

In deze workshop gaan we samen stil staan bij de vruchten die we in dit nieuwe jaar hebben mogen plukken. We gaan door middel van yoga  ervaren waar we dankbaar voor zijn in ons leven en genieten van de overvloed die er is. En hoe dat voor ons voelt om daar bewust bij stil te staan.  We gaan ook ervaren hoe met dankbaarheid en overvloed in je familiesysteem is omgegaan en hoe dat voor jou is. 

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielsverlangen openbaren.

Je leert ook de magie van tuina punten van het aarde element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van het Aarde Element Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

 

De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Lammas

yoga, pilago, pilatesHet element aarde geeft je balans en dankbaarheid voor de overvloed van de zomer. Het voed je lichaam en je geest. Het gaat vooral over de stabiliteit, koestering, zorgzaamheid en overvloed in je leven.

 

 

Extra Cadeau:

1. Lammas Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Lammas. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
30 juli
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page