Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lammas workshop

31 juli, 2022; 10:00 tot 17:00

€125

Element Aarde

Opstellingen, Ademwerk en Yin yoga  ✨🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♀️

Lammas, of in het oud gealic Lughnasad, is het moment om dankbaar te zijn voor overvloed. Op 1 augustus begint i de Keltische kalender de herfst, het is de tijd dat de eerste oogst van het graan binnen is. Een tijd om dankbaar te zijn voor de overvloed van moeder aarde, ook in je eigen leven. In augustus kun je voelen en ruiken dat de herfst er al is, maar toch ook nog genieten van de warmte van de zomer. Het is het moment om te genieten van de resultaten van je werk. Om even terug te kijken wat er te leren valt van het aflopende groeiseizoen en om de vruchten van je inspanningen te plukken. De elementen vuur en aarde komen bij elkaar.  Het is een tijd van warmte en aardsheid, dankbaarheid en overvloed.

In deze workshop gaan we samen stil staan bij de vruchten die we in dit nieuwe jaar hebben mogen plukken. We gaan door middel van yoga en ademhaling ervaren waar we dankbaar voor zijn in ons leven en genieten van de overvloed die er is. En hoe dat voor ons voelt om daar bewust bij stil te staan. Met opstellingen kijken we hoe met dankbaarheid en overvloed in je familiesysteem is omgegaan en hoe dat voor jou is. 

Na deze dag ga je met een voldaan en dankbaar gevoel voor je eigen innerlijke werk naar huis, wetend dat de herfst (mabon) met nog meer oogst in aantocht is en hoe jij die overvloed in je leven nog meer toe kunt laten. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, te voelen en de diepte in te gaan.

– Opstellingen
– Visualisaties
– Meditatie
– Meridianen Yoga
– Yoga Nidra

De Yogasessies zijn gericht op het Aarde element

Het element aarde geeft je tijd om de balans op te maken van de viering en overvloed van de zomer en om je lichaam en je geest te laten voeden. Het gaat over stabiliteit, koestering, zorgzaamheid en overvloed.

Geef je hier op

Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

 Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

9:30 Aankomst met Thee/Koffie
10:00 Voorstelrondje, en de vraag wat wil je transformeren.
10:20 Meditatie en ademwerk
10:40 15 minuten pauze
11:00 Yin-Do met ademwerk
12:00 Lunch.
13:00 Opstellingen met uitleg
15:00 Thee
15:15 Opstellingen
16:30 Yoga nidra

Hits: 10

Gegevens

Datum:
31 juli, 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorie:

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie