Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lente equinox/Ostara workshop

20 maart, 2022; 10:00 tot 17:00

€ 125
lente equinox workshop

Element Hout

Opstellingen, Ademwerk en Yin yoga ✨🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♀️

De lente is er! Kom je het met ons vieren? Tijdens Ostara of de lente evening vieren we dat de natuur weer wakker geworden is en dat dag en nacht even lang zijn. Het is een dag van balans. Na deze equinox zullen de dagen verder lengen, de temperatuur nog meer stijgen en neemt de kracht van de zon toe. Ostara is de Germaanse godin van de dageraad, ze staat voor de overwinning van het licht op de duisternis. 

Tijdens deze workshop maken wij ook de balans op. Wat heeft de rust en bezinning van de winter ons opgeleverd aan inzichten? Wat nemen we mee en wat kan weg met de voorjaarsschoonmaak? Waar gaan we onze kracht op inzetten het komende groeiseizoen? Het wordt een dag om in de yoga het houtelement in ons lichaam te ervaren, het element van groei. In opstellingen en visualisateis kijken we waar het al ruim en vol mogelijkheden voelt. En waar mag oud hout nog gesnoeid worden.

Na de workshop voel je je opgeruimd en energiek, klaar om de wereld in te gaan met je nieuwe plannen. Met zin om je ideeën om te zetten in daden. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, te voelen en de diepte in te gaan.

– Opstellingen
– Visualisaties
– Meditatie
– Meridianen Yoga
– Yoga Nidra

De Yogasessies zijn gericht op het Hout element

Hout element is de energie die nieuwe groei voortbrengt, die het nieuwe gras door de sneeuw duwt, de nieuwe takken uit oud hout, nieuwe bladeren geeft. Het doet dit zodat de natuur de voeding kan opnemen die het nodig heeft om tot bloei te komen Dus wat doet je Hout energie? Het gaat vooruit, een directe assertieve energie die geen excuses aanbiedt om dingen uit de weg te duwen. De houtmeridianen geven ons de energie om nieuwe ideeën te hebben, vooruit gaan, plannen hebben, om te veranderen wie we zijn, assertief zijn, om beslissingen te nemen, visie hebben en hoop te hebben voor onze toekomst.

Geef je hier op

Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

9:30 Aankomst met Thee/Koffie
10:00 Voorstelrondje, en de vraag wat wil je transformeren.
10:20 Meditatie en ademwerk
10:45 15 minuten pauze
11:00 Yin-Do met ademwerk
12:00 Lunch.
13:00 Opstellingen met uitleg
15:00 Thee
15:15 Opstellingen
16:30 Yoga nidra

Hits: 10

Gegevens

Datum:
20 maart, 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€ 125
Evenement Categorieën:
,