Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Litha; Feest van het licht

25 juni; 10:00 tot 17:00

€125
Feest van het Licht

Iedereen twijfelt wel eens. Het is alleen niet de bedoeling dat je dit altijd doet. Wanneer je je leven laat afhangen van de mening van anderen omdat je niet zeker bent van jezelf, dan ben je jezelf aan het saboteren. Je maakt jezelf klein of cijfert jezelf weg. En dat is niet nodig. Want we hebben allemaal een innerlijk kompas, dat altijd klopt: onze intuïtie. 

dag retreat, yoga retreatWat is Litha?

Litha is het midzomerfeest. Midzomer, oftewel Litha, is het natuurlijke moment in het jaar om echt in je kracht te komen staan. Het is het moment in het jaar waarop de zon op zijn krachtigst is. Midzomer is de dag waarop de nacht het kortst is en de dag het langst, meestal op 21 juni. Na midzomer worden de dagen korter, dit is het moment waar je volop in bloei mag staan en je licht mag laten schijnen.

Tijdens deze midzomer workshop, nemen we je mee naar jouw innerlijke bron van overvloed. Je leert je patronen ontdekken die je tegenhouden om volop te bloeien en we helpen je vanuit zachtheid in je kracht te staan.

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielsverlangen openbaren.

 

Je leert ook de magie van tuina punten van het vuur element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van het vuur element. Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

 De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Litha

yoga, pilago, pilatesDe yoga is gericht op het vuurelement, dat in het teken staat van verbinden met je hart en je passie. Hierdoor kun je in waarheid leven vanuit je zachte kracht. Door je lichaam weer te verbinden met je geest, leer je te voelen wie je echt bent en waar je kracht ligt. Je gaat ervaren hoe je met je adem en het losmaken van je bindweefsel los kunt komen van vastgezette overtuigingen in jezelf.

Extra Cadeau:

1. Litha Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Litha. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page