Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mabon Reiki dag; Feest over balans

17 september; 10:00 tot 17:00

€125
feest over balans

Mabon, herfst equinoxMabon is het hoogtepunt van de herfst en wordt gevierd op 21 september, tijdens de hefstequinox  en is het feest van oogst en overvloed. Het is de dag dat dag en nacht even lang zijn, een dag om de balans op te maken van je leven. Wat heb je dit jaar geoogst? Welke dingen mag je nu los laten?

Op deze dag helpen we je om na een uitbundige zomer weer te aarden en in balans te komen. Net zoals de dag en nacht die tijdens de herfstequinox even lang zijn, gaan we ook de diepte in om je innerlijke balans te vinden. Je leert vanuit een gegronde houding je successen  van dit jaar volledig in je op te nemen. Daarnaast ga je via je gevoel ontdekken welke patronen en gewoontes je los mag laten. We gaan met opstellingen, visualisaties en yoga je helpen je weer in balans te brengen met je innerlijk kind zodat je weer stevig in de wereld kunt staan.  Aan het eind ben je meer in contact met jezelf en je lichaam. Je voelt je ruim.

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielsverlangen openbaren.

Je leert ook de magie van tuina punten van het water element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van het metaal element. Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Mabon

yoga, pilago, pilatesHet element Metaal staat voor voltooiing van iets en het loslaten van je oude pad. Net zoals je in de herfst ziet in de natuur de bladeren vallen van de bomen en alles trekt zich langzaam terug om te rusten. Voordat je met het nieuwe kan beginnen is er een periode van wachten en bezinning nodig. De energie van metaal is sereen, en alles wat je als onzuiver zult ervaren wil je verwijderen en loslaten.(denk bijvoorbeeld aan ideeën die je niet helpen en gedrag waar je niet gelukkig van wordt).

Extra Cadeau:

1. Mabon Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Mabon. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechtsl Rechts

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Pilago
Telefoon:
0622684380
E-mail:
christel@pilago.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page