Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midwinter/Yule workshop

19 december; 10:00 tot 17:00

€125

Element Water

Opstellingen, Ademwerk en Yin yoga ✨🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♀️

Voel jij je ook altijd zo moe in de periode rond de kerst en zou je graag meer ontspannen en minder gestrest de feestdagen in willen gaan? Kom dan naar de midwinterworkshop, waar Esther en Christel een voorproefje nemen op de Yule viering. We helpen je meer in lijn te komen met de energie van dit winterseizoen. Het seizoen van diepe rust en het voeden van de aarde. 

Yule is de traditionele viering van de terugkeer van het licht, op de kortste dag van het jaar. Na midwinter worden de dagen langzaam weer langer. Toch moeten de koudste maanden nog komen.  In de natuur zien we dat ook. Dit is het seizoen om echt in diepe rust te gaan, uit te rusten voordat het voorjaar weer komt en alle groei en bloei weer veel energie zal vragen. Yule betekent letterlijk wedergeboorte, vernieuwing en hoop voor de toekomst. 

Tijdens de workshop helpen we je weer in contact te komen met je innerlijke rust en loslaten van angst en stress. In de yogahoudingen werken we met het water element. Ook gaan we je ondersteunen in het versterken wat jou het meeste voedt in de opstellingen en visualisaties. Zodat je vanuit innerlijke rust en in harmonie de Yule tijd in kunt gaan. En ook jouw innerlijke licht weer sterker mag worden richting het voorjaar. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, te voelen en de diepte in te gaan.

Aan het eind ben je meer in contact met jezelf, je ademhaling en je lichaam. Je voelt je ruim en ontspannen. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, te voelen en de diepte in te gaan.

– Opstellingen
– Visualisaties
– Meditatie
– Meridianen Yoga
– Yoga Nidra

De Yogasessies zijn gericht op het Water element

Dit element slaat veel van de energiereserves van mensen op. Daarom is rust cruciaal in de winter. Door overwerk en slaapgebrek in deze tijd van het jaar wordt het waterelement en vooral je niermeridiaan gemakkelijk uitgeput.

Het element Water stroomt. Water beweegt moeiteloos en neemt de exacte vorm aan van wat het ook bevat. Een uitgebalanceerd waterelement kan soepel door het seizoen bewegen met kracht, moed en wilskracht. Er is een gevoel van flow en gemak, en een afstemming op iemands doel of bestemming.

Geef je hier op

Waar: Keulenaar 44 Wijk bij Duurstede

Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

9:30 Aankomst met Thee/Koffie
10:00 Voorstelrondje, en de vraag wat wil je transformeren.
10:20 Meditatie en ademwerk
10:45 15 minuten pauze
11:00 Yin-Do met ademwerk
12:00 Lunch.
13:00 Opstellingen met uitleg
15:00 Thee
15:15 Opstellingen
16:30 Yoga nidra

Hits: 13

Gegevens

Datum:
19 december
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,
https://www.pilago.nl/inschrijven-workshops/

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie