Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midzomerdag/Litha workshop

12 juni, 2022; 10:00 tot 17:00

€125

Element Vuur

Opstellingen, Ademwerk en Yin yoga  ✨🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♀️

Litha is het midzomerfeest. De dag waarop de nacht het kortst is en de dag het langst. De dag waarop de zon op zijn krachtigst is. Na vandaag worden de dagen korter, maar dit is het moment om volop in bloei te staan. Heb jij soms het gevoel dat je nog niet helemaal jezelf durft laten zien? En dat je voelt dat je nog niet helemaal in je kracht staat? Durf jij echt de diepte in met jezelf? We helpen je om weer terug bij de essentie van je diepste zelf te komen zodat jij weer volop mag stralen deze zomer. Tijdens de midzomer workshop, in het weekend voor de Litha viering, nemen we je mee naar jouw innerlijke bron van overvloed. Je leert je patronen ontdekken die je tegenhouden om volop te bloeien en we helpen je vanuit zachtheid in je kracht te staan. We gaan ook deze keer weer met opstellingen, visualisaties, yin yoga en ademhaling werken.

We laten je via het verbinden van je lichaam met je geest weer voelen wie je echt bent en waar je kracht ligt. Je gaat ervaren hoe je met je adem en het losmaken van je bindweefsel los kunt komen van vastgezette overtuigingen in jezelf. Door het opstellen krijg je meer inzicht in wat jou tegenhoudt om bij je essentie te komen en waar je vuur echt in je zit. Door het inzichtelijk maken van jouw energetische onderstroom, gaat jouw levenskracht opnieuw stromen.

Aan het einde van de Intensive ben je meer in contact met jezelf, je ademhaling en je lichaam. Je voelt je ruim en ontspannen. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen een open mind en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken, te voelen en de diepte in te gaan.

– Opstellingen
– Visualisaties
– Meditatie
– Meridianen Yoga
– Yoga Nidra

De Yogasessies zijn gericht op het vuur element

De Yogasessies zijn gericht op het vuurelement die in het teken staan van verbinden met je hart en je passie. Hierdoor kun je in je waarheid leven vanuit je zachte kracht.

Geef je hier op

Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

 Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

9:30 Aankomst met Thee/Koffie
10:00 Voorstelrondje, en de vraag wat wil je transformeren.
10:20 Meditatie en ademwerk
10:40 15 minuten pauze
11:00 Yin-Do met ademwerk
12:00 Lunch.
13:00 Opstellingen met uitleg
15:00 Thee
15:15 Opstellingen
16:30 Yoga nidra

Hits: 5

Gegevens

Datum:
12 juni, 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie