Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ostara; Feest van ontwaken

19 maart; 10:00 tot 17:00

€ 125
Feest van de lente

Het feest van het ontwaken van de lente godin

dag retreat, yoga retreatDe lente is er! Kom je het met ons vieren? Tijdens Ostara of de lente viering, vieren we dat de natuur weer wakker geworden is en dat dag en nacht even lang zijn.

Tijdens deze dag maken wij de balans op. Wat heeft de rust en bezinning van de winter ons opgeleverd aan inzichten? Wat nemen we mee en wat kan weg met de voorjaarsschoonmaak? Waar gaan we onze kracht op inzetten het komende groeiseizoen? Het wordt een dag om in de yoga het houtelement in ons lichaam te ervaren, het element van groei. In opstellingen en visualisateis kijken we waar het al ruim en vol mogelijkheden voelt. En waar mag oud hout nog gesnoeid worden.

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielsverlangen openbaren.

Je leert ook de magie van tuina punten van het hout element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van het hout element. Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Ostara

yoga, pilago, pilatesHout element is de energie die nieuwe groei voortbrengt, die het nieuwe gras door de sneeuw duwt, de nieuwe takken uit oud hout, nieuwe bladeren geeft. Het doet dit zodat de natuur de voeding kan opnemen die het nodig heeft om tot bloei te komen Dus wat doet je Hout energie? Het gaat vooruit, een directe assertieve energie die geen excuses aanbiedt om dingen uit de weg te duwen. De houtmeridianen geven ons de energie om nieuwe ideeën te hebben, vooruit gaan, plannen hebben, om te veranderen, assertief te zijn, beslissingen te nemen, visie te hebben en hoop voor je toekomst.

Extra Cadeau:

1. Ostara Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Ostara. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€ 125
Evenement Categorieën:
,

You cannot copy content of this page