Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ostara; “ontwaken”

20 maart; 10:00 tot 17:00

€ 95
Yoga retreat, dag retreat

Deze is vol we zien je graag in onze volgende dag retreat 🥰

Het feest van het ontwaken van de lente godin

Element Hout

1. Yin-Do yoga 🧘🏽‍♂️
2. Accupunten met speciale oliën 🍶
2. Yoga nidra 🛌
3. Meditatie 🧘🏼‍♀️
4. Opstellen wat nog vast zit ✨
5. Ademoefeningen ✨🧘🏽‍♂️

dag retreat, yoga retreatDe lente is er! Kom je het met ons vieren? Tijdens Ostara of de lente viering, vieren we dat de natuur weer wakker geworden is en dat dag en nacht even lang zijn.

Tijdens deze dag maken wij de balans op. Wat heeft de rust en bezinning van de winter ons opgeleverd aan inzichten? Wat nemen we mee en wat kan weg met de voorjaarsschoonmaak? Waar gaan we onze kracht op inzetten het komende groeiseizoen? Het wordt een dag om in de yoga het houtelement in ons lichaam te ervaren, het element van groei. In opstellingen en visualisateis kijken we waar het al ruim en vol mogelijkheden voelt. En waar mag oud hout nog gesnoeid worden.

Je leert tijdens de Yin-Do yoga acupressuur punten van het vuur element, die je kunt stimuleren om lichamelijk en energetisch je te ontwikkeling en te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van  het hout element. De aroma’s zullen je hersenen en je bloedbanen bereiken. Waardoor je ziel wordt aangeraakt volgens het Taoisme. 

Een dag-retraite bestaat uit diverse vormen van yoga en systemisch werk. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alleen de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken en te  durven voelen wat je lichaam je te vertellen heeft. Christel en Esther begeleiden je daarin.

De Yogasessies zijn gericht op het Hout element

yoga, pilago, pilatesHout element is de energie die nieuwe groei voortbrengt, die het nieuwe gras door de sneeuw duwt, de nieuwe takken uit oud hout, nieuwe bladeren geeft. Het doet dit zodat de natuur de voeding kan opnemen die het nodig heeft om tot bloei te komen Dus wat doet je Hout energie? Het gaat vooruit, een directe assertieve energie die geen excuses aanbiedt om dingen uit de weg te duwen. De houtmeridianen geven ons de energie om nieuwe ideeën te hebben, vooruit gaan, plannen hebben, om te veranderen, assertief te zijn, beslissingen te nemen, visie te hebben en hoop voor je toekomst.

Geef je hier op

Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

9:30 Aankomst met Thee/Koffie
10:00 Voorstelrondje, en de vraag wat wil je transformeren.
10:20 Meditatie en ademwerk
10:45 15 minuten pauze
11:00 Yin-Do met ademwerk
12:00 Lunch.
13:00 Opstellingen met uitleg
15:00 Thee
15:15 Opstellingen
16:30 Yoga nidra

Esther van der Wijk

Christel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€ 95
Evenement Categorieën:
,