Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki 2

2 april, 2023; 10:00 tot 17:00

€185
Reiki 2 cursus

De Reiki 2 heeft veel uitbreidingen ten opzichte van de eerste Reiki graad. De (Reiki) energie wordt na de inwijding intenser en krachtiger. Dat zal ook duidelijk voelbaar zijn.

Met de symbolen waar je een inwijding voor krijgt kun je aan je spirituele groei werken en aan je blokkades bv je angsten en onzekerheden. Je zal jezelf ook op mentaal en emotioneel niveau beter kunnen behandelen door het gebruik van de symbolen.

Je kunt aan de slag gaan met pijnlijke situaties uit je verleden, aan vastzittende pijnen, patronen en overtuigingen. Je kunt zelfs situaties in het heden verleden en toekomst behandelen.  Je gaat ook leren vertrouwen dat de juiste dingen zich op het juiste momenten aanbieden voor jouw innerlijke groei je zult liefdevolle ondersteuning vinden in de Reiki energie.

Geef je hier op

Reiki cursus

Reiki is een levenslang leerproces

Reiki cursusAan het einde van deze cursus heb je de kennis die je nodig hebt om Reiki te gaan gebruiken voor zelfgenezing en om anderen te helpen. Door de symbolen kan je de behandeling veel meer kracht meegeven en kan je ook mensen, dieren en landen op afstand energie geven. Geniet er vooral van om het te gebruiken  voor je eigen spirituele groei!

Djoeke en Christel gaan je begeleiden hierin. Aan het eind van deze inspirerende dag heb je een certificaat voor je Reiki 2 en je kunt dan niet alleen een Reiki behandeling geven maar ook jezelf tijdens je yin beoefening.

Christel is al 20 jaar Reiki master via de Reiki Usui Traditie en is nu aangesloten bij de cirkel. Ik heb 10 jaar geleden mijn yin yoga opleiding gehaald. Djoeke is al 7 jaar aspirant Reiki master en heeft 2 jaar geleden haar yin yoga opleiding gehaald. Samen gaan we jullie een fijn en inspirerend weekend bezorgen💞

Deze Reiki 2  bestaat uit 1 dag
(Met 1 afstemming, het leren van verschillende behandelingen geven, Yin yoga en meditatie)

Waar: Pilago, Keulenaar 44, Wijk bij duurstede

Hoe laat: zondag 10:00 tot ong. 17:00

Er worden ook terugkom dagen georganiseerd om de handoplegging, symbolen en de afstandsbehandelingen te kunnen beoefenen.

Geef je hier op

Hoe gaat jou dag eruit zien?

10:00 Aankomst en koffie of thee
10:30 Initiatie Reiki 2
10:45 Yin-Reiki yoga les.
12:00 Het leren van de Reiki 2 symbolen en oefenen van afstand behandeling (je krijgt een boekje mee met alles wat je leert deze dag)

13:00 Lunch; Er is een vegetarische soep, drinken en versnaperingen. zelf brood meenemen.
13:30 Het leren van de Reiki 2 symbolen en oefenen van afstand behandeling (je krijgt een boekje mee met alles wat je leert deze dag)
14:00 Behandeling met symbool oefenen
15:00 Thee moment
15:15 Behandelingen oefenen voor situaties uit het verleden, het heden en de toekomst.
16:15 Q & A en Uitreiking certificaat.
16:30 Yoga Nidra

 

Ik ben aangesloten bij de Cirkel.  Er wordt hier vanuit Liefde, Passie & Professionaliteit gewerkt

Gegevens

Datum:
2 april, 2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€185
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie