Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reikioefenavond

24 maart; 19:30 tot 22:00

€10
Reiki behandeling

Reiki oefenen

Reiki cursusDeze avond gaat het over de reiki energie en over het delen van de energie. Heb je nog geen reiki cursus gedaan? Geeft niet je kan wel meedoen door te voelen en ontvangen. Je wordt door de anderen meegenomen in de energie die er dan is.

De oefenavonden zijn gezellig en ontspannend maar ook leerzaam. In een groep merk je dat je energie weer sterker wordt en het is ook fijn om elkaar te behandelen, te stimuleren en inspireren.

 

Verdieping

Samen oefenen zal je verdieping geven in jouw eigen helingsproces en dat van anderen. Je kunt dan sensaties in je handen ervaren als gever en als ontvanger. Speel met de focus in jouw lijf en in jouw handen. Hoe meer je behandelt hoe beter je de sensaties zult voelen.

Ben je nieuwsgierig kom dan meedoen er zullen regelmatig avonden worden gegeven. Wil je de reiki 1 cursus doen dan kan dat ook. kijk dan in de workshop agenda voor de volgende cursus.

Satsang is een term uit het Sanskriet, de losse vertaling is omgaan met gelijkgestemde in waarheid. Het is gebruikelijk om innerlijke groei als een solopad te beschouwen; toch worden voor velen de grootste spirituele doorbraken teweeggebracht of geïnspireerd door te oefenen in een groep. Het samenzijn met gelijkgestemden creëert steun en eenheid, dit geeft een groot effect op je ego, wat je alleen maar lastig kan bereiken. Edelmoedige emoties ontstaan en de onderlinge verbondenheid geven je weer een gevoel dat je ertoe doet.

Geef je op ⬇️

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page