Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samhain Reiki dag; Dag over loslaten

5 november; 10:00 tot 17:00

€125
Feest van het Loslaten

Als je dingen blijft doen die je altijd gedaan hebt, Krijg je de uitkomst die je altijd hebt gehad. Benieuwd naar de rode draad in jouw leven? En hoe je deze kunt doorbreken? Loslaten hoort bij de workshop Samhain.

Loslaten vinden we vaak maar moeilijk, want hoe doe je dat, loslaten, als je geraakt bent? Veel oud zeer is moeilijk los te laten, want het voelt vaak zo oneerlijk of kwetsbaar. Toch is het van tijd tot tijd belangrijk om oude emoties en ervaringen los te laten, om ruimte te kunnen maken voor nieuwe dingen in je leven. Daarom geven we 6 november een dagretreat om je hierbij te ondersteunen. Tijdens deze dag staan we stil bij de cyclus van ons eigen leven. We kijken terug naar het afgelopen jaar, wat en wie hebben we verloren, welke oude patronen laten we nu echt los en wat nemen we mee naar het nieuwe jaar?

Wat is Samhain?

Het Keltische jaarwiel begint ieder jaar met Samhain op 1 november. Het is het natuurlijke begin van de winter. Met Samhain begint ook het donkere seizoen, waarin alles tot rust mag komen. De bladeren zijn van de bomen, de energie trekt zich terug in de wortels. Dit is het seizoen om even stil te staan bij de cyclus van het leven. Nu kun je naar binnen keren, net als de natuur. Kom jij je ook laten inspireren door de natuur tijdens ‘Samhain bij Pilago?

Tijdens deze workshop staan we stil bij de cyclus van ons eigen leven. We kijken terug naar het verleden, wat en wie hebben we verloren, welke oude patronen laten we nu echt los en wat nemen we mee naar het nieuwe jaar? Bij loslaten horen emoties verdriet en tranen helpen je dat los te laten. 

Aan het einde van de workshop voel je je opgeruimder en kun je zelf er mee aan de gang. Je hebt geleerd wat je hebt moeten achterlaten, je hebt losgelaten wat je niet meer dient. En je weet wat je mee gaat nemen het nieuwe jaar in. Zo kun je met een opgeruimd hoofd en meer rust in je lijf de winter in.

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielsverlangen openbaren.

 

Je leert op deze mooie dag ook de magische tuina punten van het metaal element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen, met gebruik van de essentiële oliën van het metaal element. Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Samhain

yoga, pilago, pilatesHet element Metaal staat net als Samhain voor afsluiting,  voltooiing van iets en het loslaten van de oude weg.  Maar ook voor verdriet. Verdriet is een emotie die hoort bij het loslaten en als je het toelaat schoont het je systeem op en versterkt het je zelfbewustzijn. Voor nieuwe ideeën is er nu een periode van wachten aangebroken.

Extra Cadeau:

1. Samhain Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Samhain. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

 

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.pilago.nl/inschrijven-workshops/

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page