Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat is voelen?

7 april; 19:00 tot 21:00

€15

Voor de meesten van ons is voelen behoorlijk eng. We zijn vaak bang om overweldigd te worden. Maar zou het niet fijn zijn wanneer je niet elke keer je gevoelens hoeft te verstoppen? Dat je ze gewoon aan anderen kunt laten zien, zonder de angst dat het je overneemt? Natuurlijk, soms is het best lekker om even je kop in het zand te steken. Maar altijd je gevoelens wegdrukken, is niet goed voor je. Het kost heel veel energie om niet te willen voelen. Je kunt er zelfs ziek van worden! Er een burn-out van krijgen. Dat wil je natuurlijk niet!

Gelukkig kun je ook als volwassene leren beter met je gevoel om te gaan. Kom bij onze coach, aura-reader en familie-opsteller Esther leren hoe je je lekkerder kunt voelen, met al je gevoelens. Hoe je helemaal jezelf kunt zijn in contact met anderen én met liefde voor jezelf.

Ze werkt in kleine groepen, van max 10 personen, zodat er tijd is voor iedereen. En elke sessie staat een ander gevoel centraal. Al spelend leer je makkelijker je gevoelens te uiten. En dat lucht zó lekker op!

Kom op en doe mee! Je zult er een hoop plezier en energie van krijgen, en zult innerlijk meer ruimte voelen om helemaal jezelf te zijn. Hoe fijn is dat!

Wij mensen zijn creatieve wezens, zoals we ons leven vormen. Sommige mensen lijkt het altijd voor de wind te gaan en bij anderen loopt het leven telkens vast.

Of het je lukt om in je flow te zijn, heeft meestal te maken met hoe je met gevoelens omgaat. Omgaan met je gevoelens is iets wat de meeste mensen hebben geleerd door hun ouders na te doen. Het lijkt wel alsof je het zomaar zou moeten kunnen.

Maar de realiteit is dat ieder gezin of familiesysteem zo zijn eigen taboes heeft als het gaat om emoties. In het ene gezin mag je niet boos op elkaar zijn, in het andere wordt verdriet laten zien bestempeld als een zwakte. Maar daar waar jij geleerd hebt bepaalde gevoelens niet toe te laten, daar blokkeert je levensenergie.

Gelukkig is het nooit te laat om alsnog goed met je gevoelens om te leren gaan. Deze avond gaan we daarom oefenen met het omgaan met gevoelens, ook die gevoelens die we eigenlijk niet zo graag laten zien of toelaten.

Geef je op ⬇️

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

You cannot copy content of this page