Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Yule Reiki dag; geboorte van het licht

17 december; 10:00 tot 17:00

€125
geboorte van het licht

Rust en focus vinden is moeilijk, want hoe doe je dat, je hoofd gaat vaak alle kanten op? Veel oud ervaringen zijn maar moeilijk los te laten, want het heeft je gevormd tot wie je nu bent.  Toch is het van tijd tot tijd belangrijk om oude emoties en ervaringen los te laten, om ruimte te kunnen maken voor nieuwe dingen in je leven.  Tijdens Yule onze jaarwieldag staan we stil bij de cyclus van je eigen leven. We kijken naar het nieuwe jaar, wat je wilt neerzetten en hoe je nieuwe prachtige ervaringen mag ontvangen.

Wat is Yule?

Yule is in het jaarwiel de traditionele viering van de terugkeer van het licht, op de kortste dag van het jaar. Na midwinter worden de dagen langzaam weer langer. Toch moeten de koudste maanden nog komen.  In de natuur zien we dat ook. Dit is het seizoen om echt in diepe rust te gaan, uit te rusten voordat het voorjaar weer komt en alle groei en bloei weer veel energie zal vragen. Yule betekent letterlijk wedergeboorte, vernieuwing en hoop voor de toekomst.

Tijdens deze workshop staan we stil bij de cyclus van ons eigen leven.  We helpen je weer in contact te komen met je innerlijke rust en hoe je angst en stress kunt loslaten. In de yogahoudingen werken we met het water element wat een mooie aanvulling is op Yule. Ook gaan we je ondersteunen in het versterken wat jou het meeste voedt in de opstellingen en visualisaties. Zodat je vanuit innerlijke rust en in harmonie de Yule tijd in kunt gaan. Jouw innerlijke licht mag sterker worden richting het voorjaar.

Stroom mee met het natuurlijk ritme van de natuur en laat dat je zielendoel openbaren.

Je leert ook de magie van tuina punten van het water element, die je kunt stimuleren om  jezelf lichamelijk en energetisch te ondersteunen met gebruik van de essentiële oliën van het water element. Volgens het Taoïsme zullen de aroma’s je ziel raken.

De Yogasessies zijn een mooie aanvulling op Yule

yoga, pilago, pilatesHet water element slaat veel van de energiereserves van mensen op. (Dus afvallen in de winter is Chinees gezien een heel slecht idee.) Daarom is rust cruciaal in de winter. Door overwerk en slaapgebrek in deze tijd van het jaar wordt het waterelement en vooral je niermeridiaan gemakkelijk uitgeput.

Het element Water moet stromen!  Een uitgebalanceerd waterelement kan soepel door de seizoenen bewegen met kracht, moed en wilskracht. Er is een gevoel van flow en gemak.

Extra Cadeau:

1. Yule Inwijding

Je krijgt deze dag ook een energetisch-spirituele inwijding die speciaal is voor de energie van Yule. Met deze inwijding zul je afgestemd zijn op, en in staat zijn om, de geest van de acht Sabbats nieuw leven in te blazen om te gebruiken bij meditatie, mantra’s en genezing

2. Een lekkere Vega lunch met een warme soep

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

De workshop vindt plaats op Keulenaar 44 in Wijk bij Duurstede met maximaal 10 personen. Esther en Christel  hebben genoeg tijd om iedereen te helpen. Na inschrijving ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is je plek gereserveerd.

Je natuurdocenten voor deze dag

Esther van der WijkChristel Potasse Esther Links en
Christel Rechts

Gegevens

Datum:
17 december
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€125
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.pilago.nl/inschrijven-workshops/

Locatie

Pilago
Keulenaar 44
Wijk bij Duurstede, 3961NM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0622684380
Bekijk de site van Locatie

You cannot copy content of this page