Yoga workshops

Klik op de linkjes onderaan de pagina
om de rest van de info te krijgen 💕
en wordt een nog mooier persoon
door je groei in spiritualiteit

🌳Omarm je groei

Hoe kun je jezelf tot kalmte brengen wanneer je voelt dat je leven uit de hand loopt? We verlangen allemaal naar een soort van controle over ons leven, of het nu gaat om het schoonhouden van ons huis of om ons aan onze to-do’s te houden. Maar het leven is onvoorspelbaar en rommelig. Als er dingen anders gaan, is het belangrijk om over de stress en frustratie heen te komen en weer op de been te komen.

💡 Hoe?

We gaan verschillende workshops geven om je in te wijden in mijn en nu ook jouw nieuwe pad. Dit pad gaat je helpen je gelukkiger te maken in wie je bent en je pijnvrije zone op te zoeken. Dit allemaal door te leren voelen wat je beweegt. Betekent ook dat yoga niet een sport is maar je tool om je groeiproces te starten.

🤕 Ziek

Toen ik (Christel) ziek werd was ik net 20 jaar oud en moeder van mijn dochter die toen net 7 maanden oud was. Mijn hele leven lag op zijn kop door diabetes type 1. Alles moest ervoor wijken. Ik hoor al mijn hele leven dat er een oplossing is; als ik maar ‘dit of dat’ gebruik, dan wordt ik beter. Het altijd buiten mezelf moeten zoeken, werd me aangeraden. Weet je, dat is niet zo, het gaat met ‘dit’ om acceptatie. Het heeft echt lang geduurd voor ik dat kon. De eerste stap was mijn Reiki 1 halen en er mee gaan werken. Nu heb ik een mooie combo kunnen maken wat het lichamelijk, emotioneel, geestelijk en energetisch aanpakt.

🧘🏼‍♀️✨Wil je hier ook mee werken?

Let op, als je ziek bent ga je naar de arts om je te laten helpen.
De workshops zijn er om de achterliggende trauma’s op te lossen. We gaan je helpen, maar het betekent niet dat je blokkades weg zijn. Het zijn ervaringen die je gemaakt hebben wie je nu bent en dat maakt je wijzer.

De tools die we gaan gebruiken zijn:
1. 🧘🏼‍♀️Yoga

Yoga om je gedachten en emoties te activeren zodat ze kunnen worden opgeschoond. Dit helpt dan om je zelfhelende vermogen aan te zetten. Yogahoudingen staan erom bekent dat ze oude trauma’s naar boven kunnen halen om je te helen. (Je kunt online met onze yogalessen meedoen maar ook fysiek wanneer we weer open mogen.)

2. ✨Reiki en I.E.T.

Reiki om de energie te activeren die je blokkeert. Dit is de helende energie om je te helpen je zelfhelende vermogen te activeren. Er zijn al veel mensen die de Reiki energie inwijdingen hebben gedaan en hebben ervaren dat het bijdraagt aan hun zelfhelende vermogen.

3. ꩜Drukpunten

De drukpunten komen uit de triggerpointmethode en uit de acupunctuur. Ze kunnen je verlichting geven en je systeem resetten. Het werkt samen met andere helende energieën. Het moet eerst naar de oppervlakte komen om veranderingen te kunnen laten plaatsvinden. Gebeurt dit dan kun je je spieren activeren om te resetten.

4. 👨‍👩‍👧‍👦Familie opstellingen

Familieopstellingen geven je meer inzicht in jezelf, je familieachtergronden en je blokkades door meer in contact te komen met je voelen. Daarbij is het uitgangspunt dat niets hoeft te worden opgelost, alleen maar inzichtelijk te worden gemaakt. Want in iedere blokkade of impasse zit een waardevolle les, die je te leren hebt.
Een opstelling helpt je dan ook vooral meer te verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. Je verruimt je bewustzijn.

Klik op de link om de rest van de info te krijgen 💕
en wordt een nog mooier persoon
door je groei in jouw spiritualiteit

Yin Yoga workshop

Deze workshop is speciaal om hartblokkades op te ruimen. We zullen dieper in het hart zinken door de cacao, het ademwerk en de speciale 3×3 yin yoga. Zodat je meer vanuit je hart kunt creëren en leven. Tijdens deze workshop ga je vanuit een liefdevolle intentie hier aan werken.

De workshop zal 3 uur duren en zal via Jitsy (soort Zoom) gegeven worden. Na betaling krijg je het recept van de rauwe warme cacaomelk en de” jitsy” link.

De les wordt door Christel gegeven en vindt online plaats.

Reiki 1 of 2 initiatie
Workshop Yin-Reiki “oude emoties verwerken”

Met de Yin yoga- en ademhalingsoefeningen werk je tijdens dit weekend dieper in op je spiergeheugen, waardoor deze stilstaande emoties voor verwerking naar boven komen. Door de yoga met de Reiki initiaties te combineren, kan je de emoties die omhoog komen direct met de energie van de inwijdingen verwerken.

De reiki cursus vindt plaats in Wijk bij Duurstede met maximaal 9 personen.

Yin Yoga Intensive in Wijk bij Duurstede:
Ademwerk, Yin yoga en Opstellingen ✨🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♀️

Wil je echt de diepte in met jezelf? Esther en ik willen je helpen om weer terug bij de essentie van je diepste zelf te komen. Je leert je patronen ontdekken en ook weer los te laten vanuit zachtheid. We gaan met opstellingen, visualisaties, yin yoga en ademhaling werken.

De Intensive vindt plaats in Wijk bij Duurstede met maximaal 9 personen.

Iet behandeling bij PilagoIntegrated Energy Therapy® Basic

Tijdens de IET Basis leer je energieblokkades weg te nemen, die ontstaan zijn door trauma’s op fysiek en emotioneel niveau, en deze te vervangen met de positieve tegenhanger van deze emoties. Bijvoorbeeld vertrouwen voor wantrouwen en vrijheid voor alles wat je moet van jezelf en de wereld. Zodat het lichaam weer opzoek gaat naar balans en niet langer de emoties hoeft te onderdrukken.

Wat ga je ervaren, leren en doen tijdens deze cursus?

  • Leren een engelenhartlink te maken met Aartsengel Ariel
  • Een inwijding en daarmee een afstemming van DNA-strengen 1 en 2 en afstemmen op de energiestralen van de helende engelen
  • Uitleg over het cellulair geheugen en de integratie punten
  • Hoe een 5-minuten bekrachtigingssessie voor jezelf en voor anderen kunt toepassen
  • Leren hoe je een basis IET sessie voor jezelf en voor anderen kunt toepassen om fysieke en emotionele problemen op te lossen
  • Een afstandshealing kunnen geven.

De I.E.T. Basic vindt plaats in Wijk bij Duurstede met maximaal 9 personen