Chi nei Tsang – Oosterse buikmassage

chi nei Tsang massageChi Nei Tsang betekent ongeveer : ‘het bewerken van de energie in de buikorganen’.

Door Chi Nei Tsang ga ik blokkades opheffen door een diepe massage van je organen. Buikmassage zuivert het lichaam, maakt de gedachten rustig, transformeert emoties en maakt de geest vrij.

Hoe lang is het geleden dat u zich fantastisch voelde?

Weet dat alle spanningen in het lichaam kan worden herleid tot de organen, onze bron van leven?
Door organen in de buik te masseren kunt je:
– Ontstressen
– Buik, rug en schouders ontspannen
– Spijsvertering verbeteren
– Organen ontdoen van giftige stoffen
– Het Boost je immuniteit d.m.v. preventieve aanpak waardoor ziektes wegblijven.
– Je voelt je gelukkiger, gezonder, kalm en ontspannen
– Het helpt het ook tegen stress eten.

Volg minimaal 3 massage behandelingen voor het beste resultaat bij .

Deze massage duurt 60 minuten

Comment uit gastenboek

Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond, ik las dat het mijn lichaam kan zuiveren,mijn gedachten rustiger maakt en mijn geest vrijer…ja ja gaat er dan door m’n hoofd, geen gek die dit opgefokte lijf en geest tot rust kan brengen…

2 Ik ging bij Christel liggen, lekker warme kamer, rustig muziekje, kon gewoon m’n kleren aan laten (! Ik ben niet zo’n held met helemaal bloot), en toen begon het, eerst voelt het wat onwennig, maar al snel is het heerlijk, alsof ik van boven zat te kijken… Echt heerlijk, nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar ik voel me echt herboren, heb energie, gevoel van het allemaal te veel is weg, ik kan de hele wereld weer aan, da’s heeeeeel lang geleden!!! Ik ga terug voor een tweede keer, kan niet wachten wat voor geweldigs dat met zich meebrengt: Christel I’m hooked! Muriel

Ik heb twee buik massages achter de rug wat voor mij een goede remedie bleek te zijn om van mijn onverwerkte emoties af te komen. Kortom met Pilago beter in mijn vel! Marike

 

You cannot copy content of this page

%d bloggers liken dit: