Contact

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Christel en geef intussen al 30 jaar les met heel veel aandacht en plezier. Pilago heb ik opgericht in 2007 om nog meer vanuit mijn eigen visie les te kunnen geven. Om mijn ziekte onder controle te houden moest ik gaan bewegen op vaste tijden. Door yoga heb ik  geleerd om naar mijn lichaam te luisteren door te voelen en te bewegen dit zorgt ervoor dat ik gezond blijf.

Waarom geef ik yoga?

Ik weet uit ervaring dat het een fijne manier is om bewust je lichaam de kans te geven om weer aanwezig te zijn en te helen. Ik kwam erachter dat er veel onverwerkte emoties zijn in mij die aandacht verdienen, bijna iedereen heeft daar last van al is het niet altijd zichtbaar. Yoga kan je zowel lichamelijk als geestelijk beter laten voelen. Het doen van yoga geeft mij de mogelijkheid om de kracht naar boven te halen wat verborgen is geweest. Hierdoor herstel ik de connectie van mijn lichaam met mijn brein en voel ik dat er overal oplossingen liggen. Het belangrijkste is, en wat ik graag met je wil delen is, dat je je dan weer compleet voelt en jezelf met liefde kan bekijken zonder er een oordeel aan te bevestigen.

Het is belangrijk voor mij maar ook voor jou  gezondheid en persoonlijke mindset om Yoga en Pilates te volgen. Ondanks dat je weinig tijd hebt kun je toch werken aan jezelf. Ik vind het fijn om lessen te creëren die jou helpen om je innerlijke gloed terug te krijgen en vooral om aan je connectie met je lichaam en je ziel te werken.🧘🏼‍♀️

Yoga en pilates opleidingen die ik gedaan heb:

Ashtanga yoga, Vinyasa yoga, Hatha yoga, Do-in yoga, Yoga Nidra, Yin yoga, Meditatie, Yoga voor de overgang, Partner yoga,  Pilates 1 &2, Acro yoga, Zwangerschap pilates, Big ball pilates, Small ball pilates, Toning ball pilates, Dyna band pilates, Ring pilates, Slider Pilates.

Ik heb ook een eigen yoga ontwikkeld “Yin-Do” Deze werkt met de meridianen en elementen vanuit de Chinese geneeskunde.

Enjoy💕

Pilago
Keulenaar 44, 1e verdieping
3961 NM Wijk bij Duurstede
06-22 68 43 80
christel@pilago.nl

Postadres:
Keizer 10
3962 EZ Wijk bij Duurstede

 

You cannot copy content of this page