Meditatie avond

Snak je ook zo naar even een stapje terug en tijd voor Jezelf?
Je kunt thuis mediteren, maar gun je jezelf die tijd en de ruimte?
Kom een avond mediteren er is thee en een heerlijke sfeer waar je kunt ontspannen en er is ook zeker ruimte om je vragen te stellen.

Het helpt als je  af en toe samenkomt met gelijkgestemden.  Meditatie in een groepje kan helend zijn. Een opening om je te verdiepen in je innerlijk proces.

In onze maatschappij is tijd voor jezelf nemen en lief zijn voor jezelf zijn best een uitdaging! Werk, huishouden, gezin, maar ook mobiele telefoons, laptops en computers gaan vaak onbewust voor. Hoe kom je toch zo moe, waar komt het gevoel vandaan ondanks dat je happy bent, toch iets mist.. Kom je warmen aan je innerlijke weten we helpen je graag hierbij.

  • Kosten: €10 per les
  • Minimale deelname 5 personen

Geef je op via deze link

19 april 19:30 -Thema voor deze avond is je innerlijke tempel🛕

17 mei 19:30 -Thema voor deze avond is Karmische genezing ❤️‍🩹

14  juni 19:30 -Thema voor deze avond is Contact maken 👩‍❤️‍💋‍👩

 

Waarom mediteren?

Meditatie is iets wat al duizenden jaren bestaat en bekend staat dat het vele mentale, emotionele en fysieke voordelen geeft aan je gezondheid. Het brengt je geest concentratie om de stroom van verwarde gedachten die je geest overspoelen te kalmeren

Er zijn vele voordelen zoals:

  • stressvermindering
  • betere concentratie
  • ontspanning
  • verbetering van het algehele welzijn
  • beter zelfbewustzijn
  • emotionele gezondheid
  • meer vriendelijkheid
  • bevordert mededogen

Om te beginnen met mediteren, zoek je een rustige en comfortabele plek op, ga je zitten of liggen en concentreer je je op je ademhaling of een specifieke mantra. Het is normaal dat je gedachten afdwalen, maar het belangrijkste is om je aandacht zonder oordeel terug te brengen naar je ademhaling of mantra.

Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat het opnemen van meditatie in je dagelijkse routine een diepgaande invloed kan hebben op je algehele gezondheid en geluk. Of je nu voor het eerst mediteert of het al jaren doet, het is een waardevol hulpmiddel om een gevoel van innerlijke rust en balans te cultiveren in de snelle wereld van vandaag.

Er zijn verschillende vormen van meditatie, belangrijkste les die altijd wordt geleerd is geen oordeel te hebben en blijven in het moment. Hierbij cultiveer je gevoelens van mededogen en goede wensen voor jezelf en anderen.

Geef je op via deze link

You cannot copy content of this page