Holistisch Energetische massage

Moederdag kado idee!

hem massageDe holistische energetische massage is een fysieke lichaamsmassage. Holistisch betekent volkomen. Een volkomen geestelijke en lichamelijke ontspanning geeft deze massage je. De energie die je krijgt van deze massagengaat naar de plaatsen in je lichaam waar je het nodig hebt.
Deze holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Bovendien stimuleert deze massage de lymfestroom. Daarnaast heeft een holistische energetische massage ook een positief effect op de chakra’s.

Holistische energetische massage is bedoeld om de energie in je lichaam weer te voelen en te laten stromen. Door de energetische werking en holistische massage samen te voegen, komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer vrij kunnen stromen.

De holistische energetische massage vermindert stress en angst en het helpt je je bewuster te maken van je eigen lichaam. Wanneer je je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar deze energieblokkades zitten in je lichaam, kun je daar bewust mee aan de slag. Daardoor ga je jezelf beter en vrolijker voelen en zit je geestelijk en lichamelijk lekkerder in je vel!

Het verdient aanbeveling om naast de holistische energetische massage ook yoga of pilates te beoefenen, zodat je je nog bewuster bent van je eigen energie.

Een massage duurt 60 minuten

You cannot copy content of this page

%d bloggers liken dit: