Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi of Kahuna massage is een populaire Hawaiiaanse holistische massage.

hsp massageDe Kahuna zijn oude Sjamanistische geneesheren op Hawaï. Een Lomi Lomi massage is een fysieke lichaamsmassage met een spirituele grondslag. Hij leverteen  krachtige bijdrage aan een goede gezondheid. De Lomi Lomi massage heeft een positief effect op de chakra’s.

Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat de spanning uit het lichaam wordt “weggespoeld”. Tegelijkertijd activeert deze massage de natuurlijke energiestroom (=mana) in je lichaam. Daardoor komt je lichaam weer in balans en de energie stroomt weer vrij.

Aunty Margaret, een van de bekendste leraressen, beschrijft Lomi Lomi massage als “een liefdevolle massage, waarbij hart, handen en ziel zich verbinden met de bron van het leven zelf”.

De bewegingen van deze massage  zijn lang, vloeiend en golvend. Hierbij gebruiken wij onze onderarmen en ellebogen waardoor het aanvoelt als een oneindige beweging.  Het lijkt daardoor alsof je door meerdere personen tegelijk wordt gemasseerd. Je lichaam is minimaal toegedekt met handdoeken, om de masseerbewegingen zo groot en effectief mogelijk te maken.

Het verdient aanbeveling om naast de Lomi Lomi massage ook yoga of pilates te beoefenen, zodat je je nog bewuster bent van je eigen lichaam en je eigen energie.

Een massage duurt 60 minuten

You cannot copy content of this page

%d bloggers liken dit: