Wie is Christel

Door stress ben ik ziek geworden, dit omdat ik niet weerbaar genoeg was om voor mezelf op te komen in de situatie waar ik me toen in bevond.

Na een poos moesten er oplossingen komen want kniezen hielp niet en van diabetes afkomen ging het ook niet worden. Ben me toen helemaal gaan toeleggen op hoe het werkt met emoties en wat dan de uitwerking is op mijn lichaam.
In eerste instantie heel druk geweest met sporten véél sporten. Helemaal verslaafd aan fitness, aerobic en alles daaromheen, Het hielp mijn lichaam op peil te houden maar mijn emoties waren nog steeds niet weerbaar. Dus verder gaan zoeken wat er gedaan kan worden om weerbaar te worden.
Ik heb de keuze gemaakt om me spiritueel te laten onderwijzen, veel cursussen en yoga opleidingen verder kan ik nu zeggen dat mijn leven er zeker anders uitziet. Nu kan ik zien waar het soms anders kan en waar ik het moeilijk vind om voor mezelf op te komen. Niet onbelangrijk in liefde naar mezelf kan blijven kijken.
Het mooie is dat je elke dag opnieuw kan beginnen. Zodra je dat realiseert, zie je dat het leven ook cadeautjes heeft. Het grootste kado is jezelf toestaan om opnieuw te beginnen en dat dan ook gewoon doen. Zeker in het begin voelt het onwennig, je schaamt je voor je fouten die je gemaakt hebt of misschien voor het boos worden op iemand wat niet terecht was. Het erkennen dat je als mens er mag zijn en dat je excuses kan aan bieden en dan opnieuw mag beginnen is gewoon gaaf!
Nu geef ik zelf yoga en geef ik massages en help ik iedereen die geholpen wilt worden zowel lichamelijk als wat te doen geestelijk. Heb intussen erg veel geleerd hoe het werkt en wat eraan te doen. Het lastigste vindt ik nog steeds om te wachten tot de vraag komt “wil je me helpen”. Dat is ook een les die ik door schade en schande moest leren.
Mijn leven is niet perfect maar dat hoeft ook niet. Maar ik ben blij met mezelf en ik hou van mezelf en dat is voor mij genoeg.

Spirituele cursussen die je bij mij kan volgen

  • Usui Reiki
  • Karuna reiki
  • Goldenage reiki
  • Shambhalla Reiki
  • Magnified healing
  • I.E.T. engelen cursus.

 

You cannot copy content of this page