Jaarwiel Ceremonie (Beltane)

LiefdeBeltane is het Keltisch begin van de zomer, het is het feest van licht en leven, de tegenligger van Samhain. Beltane is een vuurfeest, waarbij vroeger vuren ontstoken werden voor vruchtbaarheid en reiniging als bescherming tegen ziekten. Beltane is ook het feest van de liefde. Tijdens Beltane werd met linten om een meipaal gedanst, ter ere van de vruchtbaarheid. Dit is ook de tijd om te gaan zaaien, letterlijk en figuurlijk. Het moment om je liefde de wereld in te brengen, liefde voor je gezin, je werk of je tuin.   

Tijdens deze workshop gaan we kijken wat de liefde aan jou wil laten zien  en hoe jouw liefde voor jezelf, je geliefden en je werk zich wil manifesteren. In de yoga oefeningen ervaar je waar je vuur van aan gaat en waar je het nog meer ruimte kunt geven. 

De Yoga is gericht op de lente

Het Hout element is de energie dat nieuwe groei voortbrengt, die het nieuwe gras door de sneeuw duwt, de nieuwe takken uit oud hout en nieuwe bladeren geeft. Het doet dit zodat de natuur de voeding kan opnemen die het nodig heeft om tot bloei te komen

Dus wat doet je Hout energie?

Het gaat vooruit, een directe assertieve energie die geen excuses aanbiedt om dingen uit de weg te duwen. Hout geeft je de energie om nieuwe ideeën te hebben, vooruit te gaan, plannen te hebben, om te veranderen wie je bent, assertief te zijn, beslissingen te nemen, visie te hebben en hoop te hebben voor je toekomst.

We gaan er een magische dag van maken
zodat je bewuster in het leven zult staan

Schrijf je hier in❤️

You cannot copy content of this page