Massages

Massage kan je helpen bij het ontspannen en het ervaren van minder stress. Bij een ontspanningsmassage neemt bijvoorbeeld het oxytocine gehalte toe. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd. Het geeft je een gevoel van veiligheid en verbinding. Het zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen de negatieve effecten van stress en dat je lichaam sneller tot rust komt.
Massage kan ook effect hebben op het immuunsysteem. Door massage nemen de lymfocyten ofwel witte bloedcellen in het lichaam toe.

Je hoeft niet te kiezen welke massage je verlangt, wel hoelang je van een massage wilt genieten. Ik bespreek het met je voor ik begin 🥰. Een ontspanningsmassage wordt altijd met warme- handdoeken, olie en tafel gegeven. Voel ook de magie van een Pilago massage

Massage inplannen

Klachtgerichte massage

 

Ontspanningsmassage

hsp massage

Ayurvedische massages

Hoe fijn zou het zijn om een massage te krijgen die bij jou als persoon past. Ayurvedische massages worden gegeven na een test die bepaalt welke type je bent. Daarna gaan we vol warmte en liefde aan jou  een fijne massage geven. Na afloop merk je dat je weer een heel persoon bent en je geest weer kalm is.

Review

Ben je op zoek naar iemand die je masseert en op intuïtie voelt wat nodig is voor je lichaam? Dan ben je op zoek naar Christel! Ik kom nu vanaf juli 2023 met enige regelmaat. Gestart met 2x per week vanwege een auto ongeluk en later 1x per week. Ik hoef nooit iets te zeggen, Christel weet precies wat mijn lichaam nodig heeft. Mijn knieën zitten al meer dan 20 jaar vol met vocht, na een behandeling van Christel voelen ze weer soepel en minder pijnlijk. Ik kan nu moeiteloos trappen lopen en mijn nek is aanzienlijk flexibeler geworden. Dank lieve Christel🙏🙏🙏 ik ben je eeuwig dankbaar🙏🙏🙏❤️

Wat zijn de tarieven

Massage inplannen

Wij werken met Bashya olie 100% biologische olie

Wil je zelf thuis je lief of je kinderen masseren
dan kan je ook een mini massage cursus doen

Pilago is ook te vinden op www.massage-info.nl.

You cannot copy content of this page