Welke yoga les kies je?

Yin Yoga

Zorgt er voor dat je meer ruimte krijgt in je bindweefsel.Je bindweefsel zit door heel je lichaam en houdt al je organen, spieren, botten en huid op zijn plaats. Maar hoe strakker je bindweefsel, hoe strakker je wordt in je geest. Je wilt in oplossingen kunnen denken en niet in hetzelfde denkpatroon blijven hangen. In dezelfde denkpatronen blijven zorgt voor lichamelijke klachten. Dit kan je voorkomen door deze les te volgen.

Yin-Do Yoga

Deze les heet ook wel “5 elementen yoga” en werkt ook aan je bindweefsel net zoals bij de Yin Yoga.  De les wordt in een vaste routine uitgevoerd die toch elke les weer verassend anders is en je hele lichaam traint

Yin-Yasa Yoga

Werkt ook aan je bindweefsel net zoals bij de Yin Yoga. Het zorgt ook voor healing  in je onderbewuste denkpatronen die gerelateerd zijn aan de meridianen om je energie uit te balanceren. Deze soft flow series zijn goed om te doen ze maken je weer rustig en kalm om weer verder te kunnen.

Hatha flow yoga

Deze lessen zijn gericht op de ademhaling, we gaan  bewust inspannen en ontspannen in vloeiende bewegingen.  Na de les zul je je heerlijk ontstresst voelen en na toch lichamelijk te hebben ingespannen.

Pilates

Pilago/Pilates lessen zijn erop gericht je houding te verbeteren, je schouders en je core te versterken, zodat je in het dagelijks leven geen of minder klachten hebt aan je bewegingsapparaat. Deze lessen worden gegeven door een sport therapeut en pilates therapeut

Meditatie/Yoga Nidra

Er zijn hier verschillende online Meditaties die je kan volgen. Daarnaast worden er ook meditatie avonden gegeven .

Wat heb je nodig voor je les

– Een handdoek die hele mat bedekt. Dit is een goed moment om je eigen yogamat te kopen

– Je les altijd reserveren via het boekingssysteem.

 

 

yoga zaal in Wijk bij Duurstede

You cannot copy content of this page