Duo massage

Duomassage bij PilagoKom voor een heerlijke Duo massage met zijn tweeën.

In één sfeervolle ruimte kunnen jullie ontspannen bij een heerlijke warme olie massage. Laat jezelf en je partner, familielid of goede vriend(in) door ons tegelijk masseren.

De duo massage is gericht op ontspanning en verlichting. Het is een massage die wordt aangepast aan jullie persoonlijke wensen. Zo kun je kiezen voor een zachte of wat stevigere massage. We gebruiken een verwarmde oliemix met etherische olie voor jullie duo massage. Deze olie is van het merk Bashya die biologische oliën gebruiken die voedend  zijn voor je huid en geest.

Voor een duo massage gelden geen specifieke regels. Je kunt het moment gebruiken om gezellig bij te kletsen of juist om te genieten van de stilte en rust. Wanneer je in een romantische bui bent, kun je er zelfs voor kiezen om elkaars hand vast te houden tijdens de massage. De indeling is volledig aan jullie.

De volgende keer dat je een massage boekt, boek er dan gezellig een samen met je geliefde of een goede vriend/vriendin. Het gerucht gaat namelijk dat koppels en vrienden die samen genieten van een wellnessmoment, de rest van hun leven bij elkaar zullen blijven.

Kom voor een heerlijke Duo massage met zijn tweeën bij Pilago. Door een afspraak te maken met Christel en Hella ga je heerlijk ontspannen naar huis.

Deze massage duurt 60 min

 

You cannot copy content of this page