Duo massage

Duomassage bij PilagoKom voor een heerlijke Duo massage met zijn tweeën bij Pilago. In één sfeervolle ruimte kunnen ontspannen bij een heerlijke warme olie massage. Laat jezelf en je partner, familielid of goede vriend(in) door ons tegelijk masseren.

De duo massage is gericht op ontspanning en verlichting van spanningsklachten. Het is een massage die aangepast is aan ieders persoonlijke wensen. Zo kun je kiezen voor een zachte of wat stevigere massage. We gebruiken een verwarmde oliemix met etherische olie voor deze duo massage. Deze olie is van het Bashya die biologische olieen gebruiken die voedend  zijn voor je huid en geest.

Voor een duo massage gelden geen specifieke regels. Je kunt het moment gebruiken om gezellig bij te kletsen of juist om te genieten van de stilte en rust. Wanneer je in een romantische bui bent, kun je er zelfs voor kiezen om elkaars hand vast te houden tijdens de massage. De indeling is volledig aan jullie.

De volgende keer dat je een massage boekt, boek er dan gezellig een samen met je geliefde of een goede vriend. Het gerucht gaat namelijk dat koppels en vrienden die samen genieten van een wellnessmoment, de rest van hun leven bij elkaar zullen blijven.

Kom voor een heerlijke Duo massage met zijn tweeën bij Pilago. Door een afspraak te maken met Christel en Hella ga je heerlijk ontspannen naar huis, let op vermeld “Duomassage” in het opmerkingen veld.

Deze massage duurt 60 min