Jaarwiel Ceremonie Mabon

feest over balansMabon is het hoogtepunt van de herfst, een dag om de balans op te maken van je leven. Wat heb je dit jaar geoogst? Welke dingen mag je nu los gaan laten?  Op deze dag helpen we je om na een uitbundige zomer weer te aarden en in balans te komen. Zoals de dag en nacht tijdens de herfstequinox even lang zijn, gaan we ook de diepte in om je innerlijke balans te vinden. Je leert vanuit een gegronde houding je successen  van dit jaar volledig in je op te nemen. Daarnaast ga je via je gevoel ontdekken welke patronen en gewoontes je los mag laten. We gaan met opstellingen, visualisaties, yin yoga en ademhaling je helpen je weer in balans te brengen met je innerlijk kind en stevig in de wereld stevig te staan.

 

Tijdens deze workshop gaan we kijken wat in balans gebracht wilt worden. Ook hoe balans zich voor jezelf, je geliefden en je werk wilt manifesteren. In de yoga oefeningen ervaar je waar je vuur van aan gaat en waar je het nog meer ruimte kunt geven.

De Yogasessie is gericht op de Herfst

Het element Metaal staat voor voltooiing van iets en het afsterven van de oude weg. Zoals je de herfst ook ziet. Voor het nieuwe is er dus een periode van wachten. De energie in balans en sereen, alles wat je als onzuiver zult ervaren wil je verwijderen (denk bijvoorbeeld aan ideeën, gedrag en systemen).

Schrijf je hier in❤️

You cannot copy content of this page