Reiki 1

Dit is het begin van je innerlijke reis. Tijdens de Reiki 1 cursus leer je je energie te laten stromen, jezelf beter kennen en hoe je intuïtief anderen energie kunt geven. Het mooiste is iedereen kan het leren. Reiki laat je groeien als persoon.

Je energie laten stromen

Reiki cursusReiki 1 is vooral gericht op het laten stromen van energie, die het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleert. Hierdoor zullen spanningen verminderen en kun je beter in contact komen met met jezelf. Reiki is vaak de start van je persoonlijk ontwikkelingsproces. Het helpt je ontdekken wie je werkelijk bent en leert je keuzes te maken die écht bij je passen.

Kleine groepen

Reiki cursusHet is heerlijk om in het begin jezelf te behandelen. Dit doe je om jezelf persoonlijk en spiritueel te laten groeien. Het helpt je dan om vertrouwd  te raken met de Reiki energie. Daarna gaan we ook op elkaar oefenen. Ik vind het belangrijk dat ik voor iedereen persoonlijke aandacht heb, daarom hebben we maar maximaal 4 personen per cursus.  Na de cursus is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan reiki oefenavonden om je meer te kunnen verdiepen.

Wat doen we anders?

Spiritualiteit bekijk ik nuchter, geen zweverige benadering. Tijdens het healen moet je in je lijf zijn. Zweven helpt niet daarbij. Daarom doen we aan het eind nog een Yoga nidra les  Ik wil dat je goed geaard leert werken met deze energie. Weet je dat meer dan 60 ziekenhuizen in de V.S. Reiki geven aan patiënten. Er is een onderzoek gedaan in 2007 dat uitwees dat in de Verenigde Staten 1,2 miljoen volwassenen in dat jaar minstens één keer Reiki of een soortgelijke therapie hebben geprobeerd.

Reiki is een levenslang leerproces

Reiki cursusAan het einde van deze cursus heb je de kennis die je nodig hebt om Reiki te gaan gebruiken voor jezelf en om anderen te helpen. Geniet er vooral van om het te gebruiken als een krachtig hulpmiddel voor je eigen spirituele groei!

Christel gaat je begeleiden hierin. Aan het eind van deze dag heb je een certificaat voor je Reiki en je kunt dan niet alleen een Reiki behandeling geven maar ook jezelf behandelen.

Christel is al sinds 1998 Reiki master en sinds 2022 Grandmaster via de Reiki Usui Traditie en is aangesloten bij de cirkel. Samen gaan we er een fijn en inspirerende dag van maken💞

Deze Reiki 1 cursus bestaat uit 1 dag
(met 4 afstemmingen)

Minimale aantal deelnemers 2, maximaal 6

Waar: Pilago, Keulenaar 44, Wijk bij duurstede
Hoe laat: zondag 10:00 tot ong. 17:00
Inclusief: Lunch, hapjes en drankjes

Geef je op⬇️

Algemene voorwaarden

Reviews:

“Het meest waardevol van de cursus was het oefenen een ervaren met elkaar.”

“De totale cursus was een waardevolle ervaring.”

“Je warmte en enthousiasme straalde je over ons uit. De rust en het vertrouwde veilige gevoel maakte dat we veilig konden oefenen.”

Wat leer je deze dag?

1. Leren werken met de Reiki energie
2. Geschiedenis van Reiki
3. Liggende, zittende en zelf- behandeling
4. 4 inwijdingen
5. Basiskennis van het Aura en de chakra’s
6. Tijd om te oefenen
7. Uitgebreid cursusmateriaal, met verschillende meditaties en een uitgebreide behandelindex
8. Erkend certificaat.

 

Ik ben aangesloten bij de Cirkel.

Minimale deelname om door te gaan is 4 personen

Ik ben aangesloten bij

  • De Cirkel,
  • De Lightarian instituut,
  • Magnified healing instituut,
  • The Center of Being.
  • The livingreiki Academy
    Er wordt hier vanuit Liefde, Passie & Professionaliteit gewerkt

You cannot copy content of this page