Wat doen onze workshops voor je

🌳Omarm je groei

Hoe kun je jezelf tot kalmte brengen wanneer je voelt dat je leven uit de hand loopt? We verlangen allemaal naar een soort van controle over ons leven, of het nu gaat om het schoonhouden van ons huis of om ons aan onze to-do’s te houden. Maar het leven is onvoorspelbaar en rommelig. Als er dingen anders gaan, is het belangrijk om over de stress en frustratie heen te komen en weer op de been te komen.

💡 Hoe?

We gaan verschillende workshops geven om je in te wijden in mijn en nu ook jouw nieuwe pad. Dit pad gaat je helpen je gelukkiger te maken in wie je bent en je pijnvrije zone op te zoeken. Dit allemaal door te leren voelen wat je beweegt. Betekent ook dat yoga niet een sport is maar je tool om je groeiproces te starten.

🤕 Ziek

Toen ik (Christel) ziek werd was ik net 20 jaar oud en moeder van mijn dochter die toen net 7 maanden oud was. Mijn hele leven lag op zijn kop door diabetes type 1. Alles moest ervoor wijken. Ik hoor al mijn hele leven dat er een oplossing is; als ik maar ‘dit of dat’ gebruik, dan wordt ik beter. Het altijd buiten mezelf moeten zoeken, werd me aangeraden. Weet je, dat is niet zo, het gaat met ‘dit’ om acceptatie. Het heeft echt lang geduurd voor ik dat kon. De eerste stap was mijn Reiki 1 halen en er mee gaan werken. Nu heb ik een mooie combo kunnen maken wat het lichamelijk, emotioneel, geestelijk en energetisch aanpakt.

🧘🏼‍♀️✨Wil je hier ook mee werken?

Let op, als je ziek bent ga je naar de arts om je te laten helpen.
De workshops zijn er om de achterliggende trauma’s op te lossen. We gaan je helpen, maar het betekent niet dat je ervaringen weg zijn. We gaan je alleen wel leren om ermee om te gaan. Het heeft je n.l. gemaakt wie je nu bent en dat maakt je een wijs persoon.

De tools die we gaan gebruiken zijn:
1. 🧘🏼‍♀️Yoga

Yoga om je gedachten en emoties te activeren zodat ze kunnen worden opgeschoond. Dit helpt dan om je zelfhelende vermogen aan te zetten. Yogahoudingen staan erom bekent dat ze oude trauma’s naar boven kunnen halen om je te helen. (Je kunt online met onze yogalessen meedoen maar ook fysiek wanneer we weer open mogen.)

2. 😮‍💨 Adem

De rustige ademhaling wordt door je lichaam en geest als passend ervaren. Dit doe je als je rustig gaat zitten en ontspannen bent. Kijk of je uitademing écht ontspannen kan maken. Dit is n.l. het moment dat je je CO2 waarde weer op peil brengt in je bloed maar ook in je brein. Als je dit kunt zal je merken dat je alertheid en spanning zal afnemen.

2. 🧘🏽‍♂️ Meditatie

Je kan meditatie zien als rusten, je lichaam heeft na zware arbeid rust nodig en je gedachten hebben ook rust nodig. In je slaap herstelt een groot gedeelte van je geest maar soms kan je dingen met slapen niet resetten en zit het geblokkeerd in je gedachten. Je kan dan niet ophouden met in loops denken zoals; Ben ik wel goed genoeg? Wat vindt … van mij? Waarom reageert …. zo boos? Wat doe ik verkeerd?
Is dit voor jullie ook herkenbaar?

Het is de bedoeling dat je je bewust wordt van deze gedachten en emoties. Het is de bedoeling dat je gaat begrijpen dat je gedachten er vaak een eigen verhaal van maken en dan wordt het persoonlijk. Meditatie leert je om er vanaf een afstand naar te kunnen kijken waardoor er meer ontspanning ontstaat.

3. ✨ Reiki, Shambhala Reiki, Karuna Reiki, Lightarian Reiki en I.E.T.

Reiki om de energie te activeren die je blokkeert. Dit is de helende energie om je te helpen je zelfhelende vermogen te activeren. Er zijn al veel mensen die de Reiki energie inwijdingen hebben gedaan en hebben ervaren dat het bijdraagt aan hun zelfhelende vermogen.

4. ꩜ Drukpunten/Meridianen

De drukpunten komen uit de triggerpointmethode en uit de acupunctuur. Ze kunnen je verlichting geven en je systeem resetten. Het werkt samen met andere helende energieën. Het moet eerst naar de oppervlakte komen om veranderingen te kunnen laten plaatsvinden. Gebeurt dit dan kun je je spieren activeren om te resetten.

5. 👨‍👩‍👧‍👦 Familie opstellingen

Familieopstellingen geven je meer inzicht in jezelf, je familieachtergronden en je blokkades door meer in contact te komen met je voelen. Daarbij is het uitgangspunt dat niets hoeft te worden opgelost, alleen maar inzichtelijk te worden gemaakt. Want in iedere blokkade of impasse zit een waardevolle les, die je te leren hebt.
Een opstelling helpt je dan ook vooral meer te verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. Je verruimt je bewustzijn.

You cannot copy content of this page