Brainspotten

Brainspotting

Wat is Brainspotting?

Brainspotting is een heel effectieve therapievorm voor de verwerking van je trauma en andere blokkades, die in je automatische systeem zitten (Limbische brein). (Voorbeeld als iemand tegen je zegt dat je dom bent dan reageer je boos zonder erover na te denken.)

Brainspotting is een psychotherapeutische methode die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die je dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Het is een laagdrempelige methode voor verwerking van angstaandoeningen, stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, verslavingen, ADHD, autistische aandoeningen en alle andere blokkades die je funktioneren en presteren negatief beïnvloeden. Brainspotting is uitstekend te combineren  met andere therapievormen, Wij gebruiken het in de spirituele therapie om je lichamelijke blokkades op te lossen.

Oog positie

Als je over iets praat, kijkt je naar een bepaald punt. Als die oogpositie op dat punt vastgehouden wordt, raken belangrijke gebieden in je hersenen gestimuleerd, waardoor informatie die in die gebieden ligt opgeslagen  aangesproken kunnen worden en zich gaan oplossen.

“Waar wij naar kijken beïnvloedt hoe we ons voelen”

Elke levensgebeurtenis die lichamelijke of emotionele trauma veroorzaakt, waarbij je door pijn, of verdriet overweldigd voelt, machteloos of gevangen, kan een blokkade worden. Dit trauma wordt vastgehouden in je lichaam en in je geest. Dan is Brainspotting een effectieve therapievorm.

Conclusie: Brainspotting is een heel effectieve therapievorm voor de verwerking van trauma en andere blokkades. Het heeft een positief effect op je kwaliteit van leven. Hierdoor werkt het ook heel goed als je je prestaties wilt verbeteren bijvoorbeeld als artiest, sporter of manager.

Boek een proefsessie in daarna kunnen we bespreken hoe je verder je behandeling wilt laten verlopen.

Tarieven

Kindersessie ongeveer 45 min.  € 52,50
Per sessie  ongeveer 60 min.  € 70,-

Incl. 21% btw

You cannot copy content of this page