Familieopstellingen

familieopstellingen
familieopstellingen

Zit je niet lekker in je vel maar kun je er maar niet de vinger op leggen waar dat nou aan ligt?
Loopt je bedrijf niet goed maar doe je toch alles wat je zou moeten doen om klanten te krijgen?
Heb je telkens dezelfde ruzie met je partner en vraag je je af wat daar nu echt onder ligt?
Loop je telkens tegen dezelfde blokkades op in je leven, terwijl je toch al veel aan je persoonlijke ontwikkeling gedaan hebt?

Dan kan het zijn dat je in je energetische systeem ergens een nog onzichtbare blokkade hebt, die je tegenhoudt. Een opstelling kan je dan helpen meer inzicht in te krijgen waar je vastloopt, zodat je energie weer gaat stromen.

Familieopstellingen (systemisch werk)

Familieopstellingen zijn een coaching ceremonie waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf, je familieachtergronden en je blokkades door meer in contact te zijn met je voelen. Daarbij is het uitgangspunt dat niets hoeft te worden opgelost, alleen maar inzichtelijk gemaakt. Want in iedere blokkade of impasse zit een waardevolle les, die je te leren hebt.
Een opstelling helpt je dan ook vooral meer te verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. Je verruimt je bewustzijn.

Werkwijze

In een 1 op 1 sessie begeleid ik je op je reis door je eigen energetische veld. Jouw vraag daarbij is leidend. In een sessie zullen we eerst stilstaan bij het helder krijgen van je vraag: wat maakt je ongelukkig? Wat zit daar onder?
Tijdens het opstellen ontrafelen we waar je vastloopt, brengen we dan blokkades en tot dan toe verborgen verhalen aan het licht, zodat jouw energie weer kan gaan stromen.

Als opsteller begeleid ik je persoonlijk op je reis door je gevoel en blokkades. Dit betekent dat ik transparant ben over wat er tijdens de reis in mijzelf, mijn intuïtie, gevoelens en gedachten gebeurt en dat ik dat -waar nodig- ook uit. Daarmee ben ik een spiegel van wat in jou gebeurt, maar zonder dat als waarheid te willen verkondigen. Ik volg altijd het verhaal van jou als klant.

Esther van der Wijk
Esther van der Wijk

Mijn naam is Esther van der Wijk en ik werk sinds de zomer van 2019 als opsteller, zowel in 1 op 1 settingen als met groepen representanten.
Het systemisch werk vind ik prachtig om te doen, ik voel me er helemaal in thuis. Iedere opstelling is anders en het is zo mooi om te zien hoeveel er te leren valt uit onze familieachtergronden, hoeveel verschil het maakt wanneer ieder persoon in een opstelling zijn verantwoordelijkheid neemt en wat dat voor verschil kan maken in je dagelijks leven. Het is iedere keer een nieuwe en wonderbaarlijke reis.