Massage

Heb je behoefte aan een massage?

Wil je graag ontspannen? Ben je de connectie met je lichaam kwijt, de rust in je hoofd of misschien heeft je lichaam je wat te vertellen. Dit kan zijn dat je je lichaam niet meer voelt als een fijn ‘voertuig’ van je geest of heb je veel pijn omdat het allemaal niet loopt zo als je zou willen. Kan ook zijn dat je een blessure hebt en je wilt daar vanaf. Niets is dan zo lekker als een massage ondergaan die op een zachte liefdevolle manier je lichaam weer terug haalt. Wat er ook is we hebben voor jou de tijd en de aandacht die je nodig hebt om beter te worden. Wij bieden altijd een massage op maat. Deze wordt door ons dan met veel warmte en liefde gegeven. Je kan ook vragen of we bij je thuis komen!

Voor deze unieke ervaring nodig ik je uit.
Voel ook de magie van Pilago

Klachtgerichte massage

Ontspanningsmassage

Hoe helpt massage bij stress?

Massage kan je helpen bij het ontspannen en het ervaren van minder stress. Bij een ontspanningsmassage neemt bijvoorbeeld het oxytocine gehalte toe. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd. Het geeft je een gevoel van veiligheid en verbinding. Het zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen de negatieve effecten van stress en dat je lichaam sneller tot rust komt.
Massage kan ook effect hebben op het immuunsysteem. Door massage nemen de lymfocyten ofwel witte bloedcellen in het lichaam toe.

Ayurvedische massages

Hoe fijn zou het zijn om een massage te krijgen die bij jou als persoon past. Ayurvedische massages worden gegeven na een test die bepaalt welke type je bent. Daarna gaan we vol warmte en liefde aan jou  een fijne massage geven. Na afloop merk je dat je weer een heel persoon bent en je geest weer kalm is.

Wat zijn de tarieven

Massage boeken

Massage bij jou thuis boeken

Wij werken met Bashya olie 100% biologische olie

 

Ontspanningsmassage Massage Padabhyanga voetmassage

 

 

 

 

Pilago is ook te vinden op www.massage-info.nl.