Thaise Tok Sen

Thaise msk therapieTok Sen Is een traditionele Thaise massage. Eigenlijk is het een Thaise MSK behandeling. Het geeft een helende vibratie in je lichaam waardoor je véél soepeler wordt. Hout haalt ook negatieve energie uit je lichaam. Vaak voel je al veel meer ruimte in je lichaam na 1 behandeling. Het is wel aan te raden om het 3x te doen en daarna alleen als het nog nodig is. Het is een heel krachtige en effectieve massage behandeling die ook nog heerlijk aanvoelt.

Wat is nou een Tok Sen-massage?

Laten we eerst de naam Tok Sen uitleggen. Tok is het geluid dat de hamer maakt als je op de wig slaat. Sen gaat over de Thaise sen energielijnen die door je lichaam lopen. De Hamer en Wig worden altijd van hout gemaakt en zijn door een mantra ingewijd.

Sacred Tapping massageWat de Tok Sen-massage echt anders maakt van andere massages, is dat het de diepe vibratie die door de houten instrumenten wordt geproduceerd, combineert met handmatige druk en passieve rekoefeningen. Dit doe je om je lichaam, geest, energie transformeren en om je welzijn te herstellen.

Het tikken stimuleert je pezen, spieren, bloedsomloop, lymfeklieren, organen en nog veel meer op fysiek niveau. Op energieniveau opent de stimulatie van de energiepunten en -lijnen blokkades waardoor de vrije stroom van energie door je lichaam verbetert. Je kunt hierdoor beter in je lichaam blijven, wat je gezondheid en geestelijke welzijn verbetert.

Deze massage wordt gegeven door je kleding heen dus; draag dunne sport kleding met lange mouwen en legging

Een massage inplannen

Reviews

Ik heb altijd al een stijve onderrug gehad maar sinds een aantal weken ook pijn en een gevoel van verhoogde spierspanning. Op de bank bij Christel voor een TokSen massage geweest. Wat een bijzondere ervaring! Daarna stukken soepeler, ‘meer ruimte’ ook met bewegen. Wel goed drinken om je afvalstoffen kwijt te raken. Zo’n TokSen massage had ik heel graag jaren eerder willen hebben, aanrader!
Corinne

———————————————————————-

Onlangs voor een Tok Sen behandeling bij Christel geweest. Ik had enorme pijn aan mijn onderrug. Moet zeggen dat ik het best spannend vond met zo’n hamer en stuk hout op mijn pijnlijke rug. Maar wat een verademing! Christel legt het heel prettig uit en gaat professioneel te werk. Na een half uur “kloppen” voelde ik al verandering in mijn rug. De volgende dag waren mijn klachten zo goed als verdwenen. Het is zeker een aanrader.
Hellen

———————————————————————-

Een paar dagen geleden mijn eerste Tok Sen behandeling gehad bij Christel. Voor mijn rug en onderrug/bekken. Het was een bijzondere ervaring, heerlijk ontspannen en soort van meditatief. Op de plaatsen waar de spieren vast zitten voel je dat de vibratie diep gaat en van alles los maakt. Daarna heb je het gevoel dat alles veel ruimer en losser zit, een aanrader.
Meike

———————————————————————-

Bij Pilago werd ik onlangs verrast met een nieuwe massage techniek genaamd “Tok Sen”. Ik had geen enkel idee wat het was, maar sta open voor nieuwe technieken. Het blijkt een eeuwen oude techniek te zijn uit Thailand. Met een houten “hamer” en “beitel” worden spieren los getikt. Ik vond het erg aangenaam aanvoelen, en het getik had ook een soort meditatieve uitwerking. De massage zelf voelde een aantal dagen nog steeds erg prettig en ontspannen aan.

Marco


Na 2 tok sen behandelingen zijn mijn schouder blokkades verdwenen. De behandeling is prettig en je voelt al direct effect. Fijn dat jullie deze behandel methode hebben naast massage.
Bernharda

You cannot copy content of this page