Yoga

Al onze docenten zijn gecertificeerd.

Yoga in groepen van Max 13 personen.
Bij onze Yoga les zien wij jou als klant als iemand die persoonlijke aandacht nodig heeft! Kom je van de sportschool met blessures weg? Dan is Yoga voor jou een betere keus. We hebben in ons docenten team een sportmasseur en een massage- en bewegingstherapeut. Deze kunnen je zeker helpen.

Je hoeft niet lenig te zijn want ieder lichaam is anders. Als je de rekking voelt dan begint het yoga-effect, ongeacht hoe ver je in de houding komt.

Schrijf je in als lid

Lessen Beschrijving
Do-in
do-in bij Pilago
Japanse yoga en zelftherapie voor het leren strekken van de meridianen. Deze zelfmassage techniek maakt het lichaam soepeler en kan pijn en andere klachten voorkomen en misschien wel genezen. Do-in betekent letterlijk: ‘de weg naar binnen’. De weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling. De oefeningen zijn dan ook gericht op het in balans brengen van de Ki (= levensenergie). Hierdoor word je je bewust van je eigen energie, kunnen blokkades worden opgeheven en verbetert je lichaamshouding.
Yin YogaYin yoga bij Pilago
In Yin yoga willen we dat je je innerlijke gloed vindt dit doen we door mindful met yoga houdingen bezig te zijn. De yoga houdingen worden langer vast gehouden dan in een hatha yoga of do-in les. Emoties worden vaak door het ego vastgehouden en in je lichaam opgeslagen. Dit blokkeert de energie. Door de emoties  in  oefening naar boven te laten drijven kan je ze in het licht van de wijsheid loslaten en kan je ego het loslaten! Door de uitgedachte les die we aanbieden merk je dat je er lichamelijk ook gezonder uitkomt.
De Yin Yoga les duurt bij ons 60 minuten.
De Yin Restorative Yoga duurt bij ons 75 minuten
Klassieke
Hatha yoga
Hatha yoga bij Pilago
Hatha yoga probeert het contact tussen lichaam en geest weer te herstellen en in balans te brengen. Dit wordt gedaan door middel van lichaams-, ademhalings-, concentratie-, en ontspanningsoefeningen. Zo leer je je ook meer te ontspannen. Hierdoor ontstaat rust, ruimte, moed en kracht om het leven op een meer open, directe en onbevangen manier te ervaren. Hierdoor kom je in harmonie met jezelf en met je omgeving zodat je kunt handelen in liefde.