Massage 30 minuten

Waarom is massage goed voor je?

Tijdens een massage kan fysieke aanraking de afgifte van oxytocine stimuleren, wat bijdraagt aan gevoelens van welzijn en sociale verbondenheid. Lichamelijk contact, vooral wanneer het op een respectvolle en zorgzame manier wordt uitgevoerd, kan de productie van oxytocine in de hersenen stimuleren. Dit kan deels verklaren waarom massages vaak als ontspannend en rustgevend worden ervaren.

Oxytocine is een hormoon en neurotransmitter – ook wel het knuffelhormoon genoemd- die een rol speelt in verschillende aspecten van sociaal en emotioneel gedrag. Het geeft je een gevoel van vertrouwen, veiligheid en verbinding. Sommige onderzoekers beweren dat activiteiten zoals een massage de afgifte van oxytocine kunnen verhogen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de effecten van oxytocine van persoon tot persoon verschillen, en onderzoek hiernaar is nog gaande. Massages kunnen ook andere voordelen hebben, zoals het verminderen van stress  zodat je lichaam sneller tot rust komt, het verbeteren van je bloedcirculatie en het verlichten van spierspanningen.

Massage inplannen

Massages van 30 min

Speciale massages

 

 

Wat zijn de tarieven

Massage inplannen

Wij werken met Bashya olie 100% biologische olie

Wil je zelf thuis je lief of je kinderen masseren
dan kan je ook een mini massage cursus doen

You cannot copy content of this page