Reiki cursus

Wil jij ook mensen helpen vanuit je ziel?
Ben je ook als lichtwerker geboren?

Lichtwerkers zijn de personen die zich, voor hun geboorte, vrijwillig hebben opgegeven om deze planeet en haar bevolking te helpen. Overal zijn lichtwerkers aan het ontwaken door vage herinneringen waarom we hier zijn. Ben jij ook een lichtwerker of voel je ook de enorme behoefte om mensen te helpen? Dan hoor jij ook ‘de innerlijke roep’ die je niet kan negeren. Deze innerlijke roep is er om je aan te sporen om te stoppen met je materiële dromen en aan het werk te gaan met de heling van de aarde en de mensheid. Veel van jullie zullen merken dat je aangeboren spirituele gaven hebt. Deze gaven heb je vrijwillig op je genomen. Nu rekent de mensheid op ons allemaal!

Met de Reiki krijg je wat tools om je werk makkelijker te maken als licht werker.

Reiki cursusReiki

is ontdekt door Mikao Usui. Hij ontdekte de in vergetelheid geraakte geneeswijze van overdragen van Universele energie.

Rei (= universele) Ki (= energie)

Iedereen is in staat om deze energie vrijelijk in zich op te nemen. Blokkades in energiebanen die kunnen ontstaan door onverwerkte emoties en trauma’s die bij het leven horen, kunnen hierdoor liefdevol losgelaten worden.

Tijdens je Reiki cursus wordt d.m.v. afstemming en inwijding je verbinding met je genezende energie hersteld.

Reiki brengt je innerlijk zijn en je uiterlijk gedrag weer in harmonie met elkaar. Verder werkt het ontgiftend en kan je pijn verzachten. Reiki stimuleert je natuurlijke genezingsproces. Zelfs bij psychische problemen kan het ondersteunend werken.

Reiki I

Reiki 1 bestaat uit 2 dagen met 4 afstemmingen en het oefenen van handoplegging.
Waar: Pilago
Wanneer: 3 & 4 oktober 2020
Hoe laat: van 11:00 tot ong. 17:00

Wegens Corona kan het zijn dat je een eigen proefpersoon moet meenemen om te oefenen. Hierdoor kan het zijn dat de cursus dagen iets korter zijn!


Na betaling in deze link mag je deelnemen

Reiki 2

Reiki 2 bestaat uit 2 dagdelen en 1 afstemming. We oefenen dan de mantra’s van 3 symbolen en hoe je ze moet schrijven. Daarna oefen je ook hoe je een afstandsbehandeling kan geven. Een afstandsbehandeling kan je zowel aan jezelf als aan anderen geven. We geven elkaar ook een behandeling.

Reiki 3a

Reiki 3A is de leerling mastergraad en bestaat uit 1 dagdeel. We oefenen de mantra en het tekenen van een symbool. (En geven elkaar een behandeling mits er 2 deelnemers zijn).

Reiki 3b

Reiki 3B is de mastergraad waarna jezelf andere mensen kan inwijden.
Bij deze graad moet je een periode stage lopen, boeken lezen en heb je een gesprek met de master. Tijdens dit gesprek wordt uitgelegd hoe je mensen op de Reiki energie kan afstemmen en krijg je zelf je laatste symbolen en mantra’s. Daarna krijg je zelf je laatste afstemming.

Reiki 3B is op afspraak!

Prijs € 135,- incl. btw in groep
€ 185,- incl. btw 1 op 1
Duur 13.00 – 18.00 uur

 

Schrijf je in

Muziek voor bij je behandeling