Reiki cursus

Reiki cursusReiki

is ontdekt door Mikao Usui. Hij ontdekte de in vergetelheid geraakte geneeswijze van overdragen van Universele energie.

Rei (= universele) Ki (= energie)

Iedereen is in staat om deze energie vrijelijk in zich op te nemen. Blokkades in energiebanen die kunnen ontstaan door onverwerkte emoties en trauma’s die bij het leven horen, kunnen hierdoor liefdevol losgelaten worden.

Tijdens een Reiki cursus wordt d.m.v. afstemming en inwijding de verbinding met deze genezende energie hersteld.

Reiki brengt ons innerlijk zijn en ons uiterlijk gedrag weer in harmonie met elkaar. Verder werkt het ontgiftend en kan de pijn verzachten. Reiki stimuleert het natuurlijke genezingsproces. Zelfs bij psychische problemen kan het ondersteunend werken.

Reiki I

Reiki 1 bestaat uit 4 dagdelen en 4 afstemmingen en het oefenen van handoplegging. Of 3 vrijdag avonden van 4 à 5 uren.

Reiki 2

Reiki 2 bestaat uit 2 dagdelen en 1 afstemming. We oefenen dan de mantra’s van 3 symbolen en hoe je ze moet schrijven. Daarna oefen je ook hoe je een afstandsbehandeling kan geven. Een afstandsbehandeling kan je zowel aan jezelf als aan anderen geven. We geven elkaar ook een behandeling.

Reiki 3a

Reiki 3A is de leerling mastergraad en bestaat uit 1 dagdeel. We oefenen de mantra en het tekenen van een symbool. (En geven elkaar een behandeling mits er 2 deelnemers zijn).

Reiki 3b

Reiki 3B is de mastergraad waarna jezelf andere mensen kan inwijden.
Bij deze graad moet je een periode stage lopen, boeken lezen en heb je een gesprek met de master. Tijdens dit gesprek wordt uitgelegd hoe je mensen op de Reiki energie kan afstemmen en krijg je zelf je laatste symbolen en mantra’s. Daarna krijg je zelf je laatste afstemming.

Reiki 3B is op afspraak!

Prijs € 135,- incl. btw in groep
€ 185,- incl. btw 1 op 1
Duur 13.00 – 18.00 uur

 

Schrijf je in

Muziek voor bij je behandeling